Добрич Производство

 • Техника

  "Универсал 92Н" ЕООД Производител на резервни части и консумативи за селскостопански машини

  11 месеца

  "Универсал 92Н" ЕООД Производител на резервни части и консумативи за селскостопански машини : сеялка, сламопреса, косачка, трактори, култиватор, дискова брана, комбайн и др. Производство на сейфове по желани размери и предназначения и услуги свързани с металообработване. Модели на машини, за които "Универсал 92" ЕООД произвежда части: Румънска и Новаченска сеялка, СУПН, СЗУ-3,6, Турски сеялки Алтъньоз, Сьонмезлер, Гингьор, Гаспардо, Е-302, ХПС, ПСП, К-454, КЛААС, Дискова брана, Култиватор, МТЗ; ЮМЗ, ДОН;НИВА, Е-516, Роторна косачка и други. Консумативи: Преходници (адаптер) 6/8 шлиц, 8/6, 6/6, 8/8, 8/20, 20/8, 21/20, 20/21, 20/6, 20/8, 6/20, 20/6, 21/8, 21/6 и по желание. Универсал 92Н ЕООД произвежда сейфове и каси от метал с различно предназначение – за ценни книжа, оръжие или скъпоценности и др. Фирмата предлага на своите клиенти най-добри цени и условия на доставка. Доказано добро качество на продукцията. • Адрес: град Добрич, Лозята 3ти път № 11 • Тел: 058 60 40 59 • Мобилен тел: 0899 533 833 • Е-mail: [email protected] • Уеб сайт : http://universal92n.com/

 • Търговия

  Биотермал ООД произвежда и търгува с дървесни пелети и брикети

  3 години

  Биотермал ООД произвежда и търгува с изключително качествени пелети, клас А1 и А2, произведени от сърцевината на борова дървесина. Без примеси и слепващи вещества! Без листа, клони, кора. Опаковка - 15кг торби. Фирмата разполага и с дъбови брикети в опаковки по 10кг. Налични в производствената база на дружеството.

 • Услуги

  „Клас Олио” – олио от класа„Клас Олио” – олио от класа

  4 години

  Рафинирани масла от производител поръчайте в град Добрич от КЛАС ОЛИО. Дългогодишен лидер на вътрешния пазар и на външни пазари. За информация: с. Карапелит, ул. Втора 29, тел.: +359 882 660 800, www.klasolio.com

 • Услуги

  „Клас Олио” – олио от класа

  4 години

  Търговец на едро с рафинирани масла е КЛАС ОЛИО www.klasolio.com. Фирмата се намира в района на Добрич и разполага със собствена база за обработка и изкупуване на маслодайни семена. С. Карапелит, ул. Втора 29, тел.: +359 882 660 800.

 • Търговия

  ръчно изработени дикоративни свещиръчно изработени дикоративни свещи

  5 години

  Продавам ароматизирани,.ръчно изработени дикоративни свещи, на цените от 5 EUR до 25 EUR.

 • Земеделие

  Спечелете с труда на калифорнийския червейСпечелете с труда на калифорнийския червей

  5 години

  ЕДИНСТВЕНАТА ФЕРМА В БЪЛГАРИЯ - СЕРТИФИЦИРАНА OT "CERES" ЗА БИОЛОГИЧНО ПРОИЗВОДСТВО И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЧКЧ! Предлагаме легла /2м2/ с калифорнийски червеи и обучение, съдействие и изграждане на вашата ферма. Предлагаме платно за лехите , колчета и други необходими материали . Цената на едно легло е 60 лв. , което се състои от 3-4 чувала с размножителен материал/ малки, големи червеи и кокони /150-200хил. бройки/. При закупуване на легла от нашата ферма - получавате безплатен труд за изграждане на вашата ферма/ за над 50 легла/. Предлагаме висококачествен биохумус с отлични показатели, разполагаме с големи количества - цена от 50 до 450 лв. за куб. м. /1000литра/. Всяка друга заявка за големи количества подлежи на договаряне! Биохумусът е не само органичен тор, но също така и подобрител на свойствата на обработваемите почви, носител на биоактивни вещества и богат източник на хумус. Той съдържа всичко, от което се нуждаят растенията – хранителни вещества, хормони, полезни микроорганизми. Биохумусът съдържа ценни микро и макроелементи. Когато влажността е под 40%, продуктът губи своите качества и става трудно усвоим от растенията! За повече информация влезте в нашия сайт . За контакти: Станислав Станев. ФЕРМАТА РАЗПОЛАГА с 12000м2 размножителен материал за 2013г. ВАЖНО!!! НАБИРАМЕ НОВИ ЧЛЕНОВЕ В "СДРУЖЕНИЕ АГРО БИО СВЯТ" БЕЗ ВСТЪПИТЕЛНА ТАКСА И БЕЗ ЧЛЕНСКИ ВНОС!

 • Земеделие

  Спечелете с труда на калифорнийския червей !!!!!Спечелете с труда на калифорнийския червей !!!!!

  5 години

  ЕДИНСТВЕНАТА ФЕРМА В БЪЛГАРИЯ - СЕРТИФИЦИРАНА OT "CERES" ЗА БИОЛОГИЧНО ПРОИЗВОДСТВО И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЧКЧ! Предлагаме легла /2м2/ с калифорнийски червеи и обучение, съдействие и изграждане на вашата ферма. Предлагаме платно за лехите , колчета и други необходими материали . Цената на едно легло е 60 лв., което се състои от 3-4 чувала с размножителен материал/ малки, големи червеи и кокони /150-200хил. бройки/. При закупуване на легла от нашата ферма - получавате безплатен труд за изграждане на вашата ферма/ за над 50 легла/. Предлагаме висококачествен биохумус с отлични показатели, разполагаме с големи количества - цена от 50 до 450 лв. за куб.м. /1000литра/. Всяка друга заявка за големи количества подлежи на договаряне! Биохумусът е не само органичен тор, но също така и подобрител на свойствата на обработваемите почви, носител на биоактивни вещества и богат източник на хумус. Той съдържа всичко, от което се нуждаят растенията – хранителни вещества, хормони, полезни микроорганизми. Биохумусът съдържа ценни микро и макроелементи. Когато влажността е под 40%, продуктът губи своите качества и става трудно усвоим от растенията! За повече информация влезте в нашия сайт www.eko-bg.com . За контакти Станислав Станев - 0898 470511,0899 309058, skype-stenlistyle1, ФЕРМАТА РАЗПОЛАГА с 12000м2 размножителен материал за 2013г.

 • Услуги

  полиетиленови оранжерии складове халета гъбарници

  7 години

  Производство, доставка и монтаж на оранжирии с полиетиленово покритие. Метални конструкции с покритие от полиестерен плат с двустранно ПВЦ покритие, подходящи за складови помещения, зърнохранилища, сеновали, гъбарници и др.

 • Земеделие

  Спечелете с труда на калифорнийският червей !!!!!

  8 години

  Предлагаме легла /2м2/ с калифорнийски червеи+ обучение, съдействие и изграждане на вашата ферма. Предлагаме платно за лехите , колчета и други необходими материали .Последният размножителен период за тази година/2010/ е септември/октомв ри. Цената на едно легло е 200лв., което се състои от 3-4 чувала с размножителен материал/ малки ,големи и кукони 150-200хил. бройки. При закупуване на легла от нашата ферма -получавате безплатен труд за изграждане на вашата леха/ за над 10 легла/. Предлагаме висококачествен биохумус с много добри показатели, разполагаме с големи количества - базовата цена е 300лв. за куб./1000литра/. Всяка друга заявка за големи количества подлежи на договаряне! Биохумусът е не само органичен тор, но също така и подобрител на свойствата на обработваемите почви, носител на биоактивни вещества и богат източник на хумус. Той съдържа всичко от което се нуждаят растенията – хранителни вещества, хормони, полезни микроорганизми. Биохумусът е с ценни микроелементи ,когато е над 40% влажност-под тази граница губи своите качества и става трудно усвоим от растенията! За повече инфо влезте в нашият сайт www.eko-bg.com . За контакти Станислав Станев - 0898 470511 skype-stenlistyle1