Административни услуги София Продава

 • Информация

  Абонаментно счетоводно обслужване от професионалисти!!

  5 години

  Ежемесечно, абонаментно счетоводно обслужване от Вераклис ООД. Ние предлагаме решения на различни казуси, счетоводна отчетност от професионален екип в град София.

 • Информация

  Адвокат

  5 години

  Юрист в България със добър адвокатски стаж, предлагащ юридически услуги. Консултантски услуги за индивидуални и корпоративни клиенти. Услуги за юридически лица в различни клонове на българското право. Адвокати по гражданско право. Адвокатско представителство при дела във Върховния касационен съд, а също и в различните окръжни съдилища в България. Услуги за юридически лица в различни сфери на българското право.

 • Информация

  Stroyinvest.net

  5 години

  Стройинвест ООД е фирма, специалист в монтажа, производството и продажбата на и ал дограма. Компанията има договор с REHAU за официално партньорство, и стъклопакет-двоен, троен, дограми и прочие.

 • Информация

  ЗАПОМНЕТЕ за доставка на Минерална вода - тел. 08-7777-6666ЗАПОМНЕТЕ за доставка на Минерална вода - тел. 08-7777-6666

  7 години

  ЗАПОМНЕТЕ за доставка на Минерална вода - тел. 08-7777-6666 НЯМА ТАКАВА ЦЕНА –само 5 лв. за галон от 19.7 л. и само 2.50 лв. за 10 литрова туба.Безплатна Доставка до дома и офиса на тел: 08-7777-6666 .Извършва регулярно зареждане по заявка с 19.7-литрови бутилки за многократна употреба и 10 литрови еднократни туби в удобно за вас време за офисите и домакинствата в София и околните селища, безплатно инсталиране и поддръжка на апарати. Отдаване безплатно на апарати за ползване в цехове и офиси с регулярна консумация на вода, при определени условия или продажба на апарати. [email protected]