Концерти София

 • Билети

  Избери къде да отидеш тази вечер

  5 години

  Нашият сайт съдържа с информация за предстоящите партита в най-посещаваните барове в нашият обхват!Нашият сайт носи с информация за идващите забавления в най-яките клубове около нас! Не съществува по-добър уеб сайт за концерти!

 • Билети

  Концерт на Scorpions

  8 години

  На 9 октомври от 20 ч. хард рок величията Scorpions ще разтърсят столичната зала Фестивална по покана на АРТ БГ. Рок радиото на България Z-Rock ще отпразнува четвъртия си рожден ден с този специален концерт, който ще бъде последното гостуване в България в историята на групата. Шоуто на Scorpions у нас е включено в голямото им световно турне Get Your Sting and Blackout World Tour 2010/2011, с което немските рок легенди се сбогуват със своите фенове и ще преустановят своята концертна дейност. Грандиозната обиколка на Scorpions, продължаваща цели две години, ще премине през Германия, Швейцария, Франция, САЩ, Канада, Бразилия , Мексико и много други дестинации, към които предстои да бъдат добавяни и нови дати. Легендарните музиканти, оставили трайна диря в световната рок музика с над 40-годишната си история, ще посетят едва за втори път столицата ни след идването си през далечната 1993 г. в зората на демокрацията. Изпълнителите на емблематичнaта „Wind of Change“, която милиони хора по света свързват с историческите промени в края на 1989 г., ще прозвучи в зала Фестивална заедно с всички най-големи хитове на групата от богатата им дискография като „Rock You Like A Hurricane“, „White Dove“ редом с любимите на всички български рок фенове прочувствени балади „Holiday“, „Send Me An Angel“ и много други. Клаус Майне и компания ще изпълнят и парчета от чисто новия си албум „Sting in the Tail“, излязъл през март тази година, с който всички от групата много се гордеят. Буквално преди броени дни на Scorpions бе отредено достойно място в холивудската Алея на рока, което е един логичен и достоен завършек на кариерата на немските хард рок величия. Билетите за последния концерт на Scorpions в България на 9 октомври в столичната зала Фестивална ще тръгнат в продажба в понеделник на 19 април в разпространителската мрежа на Eventim.

 • Билети

  Live Performance предлага билети за концерти на AC/DC, Sofia Rocks, SCORPIONS и много други!!!!Live Performance предлага билети за концерти на AC/DC, Sofia Rocks, SCORPIONS и много други!!!!

  8 години

  Live Performance предлага билети за концерти на AC/DC, Sofia Rocks, Филип Киркоров, Concha Buika, Lord of the Dance и много други. Билетите могат да бъдат закупени в следните сайтове: www.liveperformance.bg и www.liveperformance.eu . Цените на билетите започват от 50 до 200 лв. За повече информация проверете в нашите сайтове.

 • Билети

  ЗАПОМНЕТЕ за доставка на Минерална вода - тел. 08-7777-6666ЗАПОМНЕТЕ за доставка на Минерална вода - тел. 08-7777-6666

  8 години

  ЗАПОМНЕТЕ за доставка на Минерална вода - тел. 08-7777-6666 НЯМА ТАКАВА ЦЕНА –само 5 лв. за галон от 19.7 л. и само 2.50 лв. за 10 литрова туба.Безплатна Доставка до дома и офиса на тел: 08-7777-6666 .Извършва регулярно зареждане по заявка с 19.7-литрови бутилки за многократна употреба и 10 литрови еднократни туби в удобно за вас време за офисите и домакинствата в София и околните селища, безплатно инсталиране и поддръжка на апарати. Отдаване безплатно на апарати за ползване в цехове и офиси с регулярна консумация на вода, при определени условия или продажба на апарати.

 • Билети

  Билети за концерта на ЕР МАЛЪК, INSMOUTH и ODD CREWБилети за концерта на ЕР МАЛЪК, INSMOUTH и ODD CREW

  8 години

  София, Зала Универсиада, ул. Шипченски проход 2 24/03/2010 19:00 4 години радио Тангра Мега Рок Четвъртият рожден ден на радио Тангра Мега Рок ще бъде отпразнуван със СУПЕР КОНЦЕРТ в столичната зала 'Универсиада' на 24 март 2010 (сряда). Идеята на екипа на радиото е да отбележи 4-тия рожден ден с един подчертано БЪЛГАРСКИ КОНЦЕРТ, в който ясно ще доминират по-твърдите ноти. 4 години Тангра Мега Рок НА ЖИВО с групи от 4 ПОКОЛЕНИЯ в българския рок! ЕР МАЛЪК, ODD CREW и INSMOUTH вече са ясни! Очаквайте новини за четвъртата група, която ще се включи в афиша за 24 март. Ер Малък ЕР МАЛЪК са една от най-сериозните български групи от началото на 90-те години. Имат три издадени албума: Ер малък 1 (1992), Ер малък (1993) и Лично (1994). Към края на 2005 година групата преиздава "Ер малък 1" и "Лично". ЕР МАЛЪК са обявени за Група на годината/92, а албумът "Ер малък 1" за "Албум на годината" на годишните награди на вестник "Ритъм". ЕР МАЛЪК се прочуват и с изключително майсторство, след незабравими концерти, когато Любо Малковски и Линча правят по двадесетминутни сола. Всъщност именно свиренето на живо прави от Ер Малък наистина голяма група. Insmouth INSMOUTH - най-влиятелната кросоувър група в историята на България! За период от 5 години те се превърнаха в истински култ за българските ъндърграунд фенове. Групата успя да направи историческите албуми '3D Freak Accelerator' (1999), 'Lara-Croft' EP (2000), 'Cross Over The Crossover' (2002) и съответно хитове като 'Shakalaka', 'Despair', 'Sexulted', 'Freak' и др. Концертната сила на INSMOUTH стана пословична, не само на концертите, в които подгряваха Soulfly, Suicidal Tendencies, Anthrax и Pyogenesis, но и на едно много успешно турне в Германия (2000) и участие на фестивала Sziget в Будапеща (2002)! Odd Crew Те са голямото откритие на българската метъл сцена през последната година. Заедно са буквално от деца, а след 12 години кариера като група "Каскадьори"- през 2008-ма те най-после тропнаха по масата и накараха всички да погледнат към тях. Имат един издаден албум - 'We Are What We Are' под новото си име. Публиката го прие невероятно възторжено и днес, ODD CREW СА най-горещата метъл група в България.