Къщи Габрово

 • Имоти

  КВАРТИРА ЗА МЛАДО СЕМЕЙСТВОКВАРТИРА ЗА МЛАДО СЕМЕЙСТВО

  2 години

  0879035999 предлага в Габрово на Баждар близо до детска градина квартира за младо семейство. 2 стаи, кухня,голям балкон, сенчест плочник.

 • Имоти

  Продавам къща с дворно място

  4 години

  ПРОДАВАМ НЕДВИЖИМ ИМОТ В СЕЛО ДРАГАНОВЦИ, ОБЩИНА ГАБРОВО. ИМОТЪТ ПРЕДСТАВЛЯВА-ЗЕМЯ/УПИ С ОБРАБОТВАЕМА ПЛОЩ-900КВ.М/ И МЛАДО И ПЛОДОРОДНО ЛОЗЕ В/У НЕЯ. ВЪНШНАТА ОГРАДА НА ИМОТА Е ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО. ИЗГРАДЕНАТА ДВУЕТАЖНА МОНОЛИТНА КЪЩА Е НОВО СТРОИТЕЛСТВО /РЗП:108КВ.М/ С ВЪТРЕШНА ИЗОЛАЦИЯ НА ПЪРВИ ЕТАЖ И ЛОКАЛНО ПАРНО В ЦЯЛАТА ЖИЛИЩНА СГРАДА. ДОПЪЛНИТЕЛНО Е ПРИСТРОЕНА ЖИЛИЩНА ПОСТРОЙКА /РЗП:12КВ.М/ СЪС СОБСТВЕН САНИТАРЕН ВЪЗЕЛ, КАКТО И 2 БР. ВТОРОСТЕПЕННИ СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПОСТРОЙКИ ЗА ДРУГ ВИД ОБИТАВАНЕ. ПОЗЕМЛЕНИЯТ ИМОТ Е В РЕГУЛАЦИЯ, С ИЗЛОЖЕНИЕ ИЗТОК-ЮГОИЗТОК, ИДЕАЛНО РАЗПОЛОЖЕН ДО ЦЕНТЪРА НА НАСЕЛЕНОТО МЯСТО, КАТО ПЪТЯТ Е АСФАЛТОВ С ТРАЙНА НАСТИЛКА. ЦЕНА НА ИМОТА-48 000 ЛЕВА. ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ И КОМЕНТАР С ПРОДАВАЧА: 0877433511-СТЕФАН ХРИСТОВ.

 • Имоти

  Продавам вила до г.Габрово- с.ГарванПродавам вила до г.Габрово- с.Гарван

  5 години

  Предложеният за продажба недвижим имот се намира в едно китно планинско селце в близост до Габрово - с.Гарван, което е едно от най-предпочитаните за обитаване и с най-голям интерес от страна на купувачи. Селцето е на отстояние от София на 203 км от Варна на 272 км ,от Бургас на 246 км. и на 52 км от Велико Търново. Представлява дворно място от 750 кв.м с правилна форма и почти без денивелация, заедно с построената в него триетажна масивна еднофамилна жилищна сграда, завършена в степен груб строеж. Състои се от три етажа /два нормални и един подпокривен/ в които се намират следните помещения 1-ви етаж: механа, баня-тоалетна и гараж; 2-ри етаж: хол-кухня, спалня и килер; 3-ти етаж: две стаи и кухня. Къщата разполага с три тераси и отлична панорамна гледка. Цената е 20000 евро. Телефон за връзка 0878836883 066873014 [email protected]

 • Имоти

  Как Съединените Щатите продават имоти бързо по време на криза?Как Съединените Щатите продават имоти бързо по време на криза?

  6 години

  За Първи (1) път в България се разкрива как Щатите и други западни държави успяват да продадат или отдадат имотите си под наем бързо на възможно най-високата цена, увеличавайки стойността им поне с 6% без да харчат пари за ремонт. Това е тайната, която 99% от хора не знаят и страдат, а за останалите "криза" не съществува. Наръчникът озаглавен "Как да увеличите стойността на имота си" е План за действие, който ще ви разкрие, стъпка по стъпка как да трансформирате имота си в най-желания на пазара, привличайки множество сериозни купувачи, правейки възможно продажбата или отдаването му под наем БЪРЗО на цена, която искате! За повече информация посетете http://podgotovka-na-imoti-za-prodan.com/

 • Имоти

  етаж от къща кв.Баждаретаж от къща кв.Баждар

  7 години

  Продаваният имот се намира в един от най-предпочитаните квартали на гр.Габрово, а именно квартал " Баждар" и представлява идеална част от дворно място, заедно с ВТОРИ ЖИЛИЩЕН ЕТАЖ от построената в него триетажна масивна жилищна сграда на със застроена площ от 104 кв.м. Етажът съдържа две спални, хол, дневна с кухненски бокс и тераса към нея, килер, баня - тоалетна и коридор. Подовите настилки в помещенията са чамово дющеме, а стените са с варова мазилка и латексово боядисване.Дограмата - двукатна дървена.Към жилището има и гараж, построен в приземния етаж на жилщната сграда с площ от 21.00 кв.м.

 • Имоти

  с.Харачери - къщас.Харачери - къща

  7 години

  Къща във възрожденски стил. Строена в началото на века и основно отремонтирана през периода 1974-1982г. Двора и с частична каменна зидария. На първия етаж са разположени, гараж, работилница, изба, склад и стая със санитарен възел. На втория етаж е оформен голям чардак, стая с огнище, три спални, кухня, тоалетна и всекидневна. Всички помещения на горния етаж са тематично оформени. Подовите настилки са дюшаме, стените са частично обшити с ламперия, а таваните изцяло. Разгъната застроена площ от 240 кв.м., двор 910 кв.м.

 • Имоти

  къща село Гарванкъща село Гарван

  7 години

  Предлагаме Ви недвижим имот, който се намира в едно от най-търсените населени места около Габрово в последните години, а именно Гарван и Гергини. Близостта до областния град, както чистия въздух, тишината и добре уредената инфраструктура провокират интереса на купувачите и цените на имотите остават с незначително намаление. Населеното място се намира на 8,7 км от Габрово, на 203 км от София, на 274 км от Варна и на 53 км от Велико Търново. Намира се на 395 m надморска височина. Имотът се състои от дворно място /урегулиран поземлен имот/ с площ от 730 кв.м с правилна форма и съвсем лека денивелация и граничи от двете страни с улица, заедно с построената в него едноетажна паянтова жилищна сграда с приземен /избен/ със застроена площ от 56 кв.м. В имота има вода, а къщата е захранена с ток. В близост се развива селски туризъм.

 • Имоти

  къща Дядо Дянкокъща Дядо Дянко

  7 години

  Предложеният за продажба недвижим имот се намира в квартал "Дядо Дянко" на град Габрово. Тихо и спокойно място за обитаване, с отлична транспортна достъпност. Представлява дворно място с площ от 660 кв.м, заедно с построените в него двуетажна полумасивна жилищна сграда със застроена площ от 75 кв.м и разгъната площ от 150 кв.м. Разположение на жилищната сграда : Първи етаж - разполага с входно антре, стая , преходна с кухнята и една спалня, баня - тоалетна; Втори етаж - външно стълбище, което отвежда до коридор , който разпределя към всекидневна с кухненски бокс /светъл/ и две спални. На Вторият етаж няма тоалетна, но много лесно би могло да се направи в част от коридора.

 • Имоти

  къща кв.Дядо Дянкокъща кв.Дядо Дянко

  7 години

  Имота се намира в близост до пресечката на Чукили и Терахим. Двора е на две нива, горната част е неизползваема. Къщата е на два етажа. На първия етаж са обособени гараж, две стаи и санитарен възел, външно стълбище към втория етаж. Състои се от кухня, дневна, спалня и баня-тоалетна от ремонтирани и две стаи на които са не ремонтирани. Частично е сменена дограмата със PVC-стъклопакет. РЗП 110 кв.м., двор 500 кв.м. Цена 45 000 лева