Строителни съоражения София

 • Техника

  Алуминиева стълбаАлуминиева стълба

  1 седмица

  Алуминиеви стълби и скелета от доказани производители. В единствения специализиран онлайн магазин https://стълбите.bg/ ще намерите всички разновидности на стълби и скелета, стълби за таван, и резервни части и аксесоари за тях. Всички представени продукти са се отличават с най- добро качество, и страхотна цена!Гаранция 24 месеца.

 • Техника

  КЪРТАЧ BAUMAX SH21КЪРТАЧ BAUMAX SH21

  1 година

  Къртачи BAUMAX SH21, тегло 21кг., енергия на удара 55J, двутактов бензинов двигател 2.5кс. Перфектно качество !!! Гаранция 12 месеца !!! Нов внос от Германия, в наличност в базата ни в гр. София. Цена 1 200лв без ДДС!!! В цената са включени и 2 бр шила.

 • Техника

  ИГЛЕН ВИБРАТОР BAUMAX IR800 - 2 метраИГЛЕН ВИБРАТОР BAUMAX IR800 - 2 метра

  1 година

  Иглен вибратор за бетон BAUMAX IR800, 2017г. (чисто нов), електрически двигател 220V, 800W, дължина на жилото 2м., диаметър на иглата 35мм. ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО !!! ГАРАНЦИЯ 12 МЕСЕЦА !!! Нов внос от Германия, в наличност в гр. София. Цена 270 лв без ДДС !!!

 • Техника

  РЕВEРСИВНИ ВИБРОПЛОЧИ BAUMAX VP180РЕВEРСИВНИ ВИБРОПЛОЧИ BAUMAX VP180

  1 година

  Виброплочи BAUMAX VP180, тегло 180кг., размери на плочата 710 х 365мм., 31kN, вибрация 5800 пъти в минута, четиритактов бензинов двигател Loncin 9кс. Перфектно качество !!! Гаранция 12 месеца !!! Нов внос от Германия, в наличност в базата ни в гр. София. Цена 2 600лв без ДДС за брой !!! В цената е включено и полиестерно покритие за трамбоване на паважи.

 • Техника

  ВИБРОПЛОЧИ BAUMAX VP15/50WВИБРОПЛОЧИ BAUMAX VP15/50W

  1 година

  Виброплочи BAUMAX VP15/50W, тегло 97кг., размери на плочата 500 х 500мм., 15kN, вибрация 5800 пъти в минута, четиритактов бензинов двигател Loncin 6.5кс. Водна система и полиестерно покритие за трамбоване на паважи. Перфектно качество !!! Гаранция 12 месеца !!! Нов внос от Германия, в наличност в базата ни в гр. София. Цена 1 350лв без ДДС за брой !!!

 • Техника

  ВИБРОПЛОЧИ BAUMAX VP16/44ВИБРОПЛОЧИ BAUMAX VP16/44

  1 година

  Виброплочи BAUMAX VP16/44, тегло 102кг., размери на плочата 550 х 440мм., 20kN, вибрация 5800 пъти в минута, четиритактов бензинов двигател Loncin 6.5кс. Перфектно качество !!! Гаранция 12 месеца !!! Нов внос от Германия, в наличност в базата ни в гр. София. Цена 1 200лв без ДДС за брой !!! В цената е включено и полиестерно покритие за трамбоване на паважи. Опция за водна система + 150лв без ДДС.

 • Техника

  ВИБРОПЛОЧИ BAUMAX VP16/44

  1 година

  Виброплочи BAUMAX VP16/44, тегло 102кг., размери на плочата 550 х 440мм., 20kN, вибрация 5800 пъти в минута, четиритактов бензинов двигател Loncin 6.5кс. Перфектно качество !!! Гаранция 12 месеца !!! Нов внос от Германия, в наличност в базата ни в гр. София. Цена 1 200лв без ДДС за брой !!! В цената е включено и полиестерно покритие за трамбоване на паважи. Опция за водна система + 150лв без ДДС.

 • Техника

  Мини кран SPIDER UNIC 094 Под наем

  1 година

  Spyder unic 094 е малък кран с огромна гъвкавост, предлагаща на операторите дистанционно управление, с което се предоставя по-добра видимост, прецизно разполагане и безопасна работа. Товароподемност 990кг, максимална разтегаемост на стрелата 5.49м, максимална височина на повдигане 5.6м., радио управление, бензин / газ. Размери на мини крана: ширина 595мм., дължина 1870мм., височина 1290мм. Местоположение: гр. София. Цена за ден: 200лв без ДДС. Цена за месец: по договаряне

 • Техника

  Stroyrent - строителна техника под наемStroyrent - строителна техника под наем

  1 година

  Към началото на 2017г. клиентите ни са 19 005 физически и юридически лица. Част от тях са: строителни компании, занимаващи се всички видове строителства, организатори на спортни и развлекателни събития, общини, сдружения и организации, физически лица и др. Оборудването, което предлагаме сe разделя на: алуминиеви скелета на колела, фасадно и обемно скеле, вертикални и хоризонтални кофражни системи, огради, офис и складови контейнери, химически тоалетни, вишки, едра механизация, както и огромен асортимент от машини,компресори, осветителни кули и генератори. Стремежът на фирмата ни е да предлага най – голямата гама от оборудване на българския пазар, както и да отговорим на високите очаквания на клиентите ни. Дружеството ни има 10 склада в 9 града – два в София и по един във Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Пловдив, Хасково, Шумен и Плевен. Компанията ни се разраства и вече 105 служителя се грижат за доброто и навременно обслужване на клиентите ни. Поддържаме и разширяваме сервизния си екип от специалисти, като държим колегите ни да са с голям опит в сервизирането на едрата и дребна механизация. Извършваме монтаж и демонтаж на фасадно и обемно скеле. Инженерният ни екип изготвя необходимите разработки при наемане на кофражи и скелета. Обучените оператори са на разположение за работа с едрата механизация и вишките. Транспорта на собствено оборудване, също е част от услугите, които предлагаме. Стройрент ЕООД е една от малкото компании, които освен в увеличаването на продуктовата си гама, инвестира ежегодно и в обновяване на оборудването си. Всички предлагани продукти са професионални и са произведени от международно доказали се компании. Компанията ни е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008 за управление на качеството, внедрила е и прилага система за безопасни условия на труд BS OHSAS 14001:2005, както и система за управление на околната среда ISO 18001:2007. Сертифицирани сме и от международната организация IPAF за безопасна и правилна експлоатация с работни платформи. Член сме на европейската рентал асоциация ERA (European Rental Association) и българската скеле асоцияция (БСА). Съосновател сме на българска рентал асоциация (БРА).

 • Техника

  Интериорна врата Gradde Schwerin, цвят Дъб Вераде

  1 година

  Интериорна врата Gradde, изработена по иновативна технология, която позволява цялостно обличане на крилото, без видимо прекъсване на покритието. Това прави вратите много по-устойчиви на повреди и износване от стандартните интериорни врати, особено в ръбовете. Крилото е фалцово – 40 мм от HDF плоскости. Заобленият фалцов ръб ляга върху уплътнителя на касата и така сцеплението е много по-добро, а затварянето е леко и плътно. Посоката на отваряне може да бъде лява или дясна. Пълнежът е тип „пчелна пита„. Рамката е дървена (усилена) от HDF. Касата е от HDF с прави первази, с възможност за регулиране от едната страна. Това позволява разширяване на обхвата с до 20 мм. Касите Gradde могат да обхванат зидове от 60 до 340 мм. Стъклото е матово (бял мат) с дебелина 4мм. Покритието на крилото и касата е Graddex Klasse A – декоративен слой от целулоза и дървесни частици, импрегниран с меламинови смоли и лакове, които правят HDF плоскостите много по-здрави и устойчиви на надрасквания. Възможните размери на вратата с касата са: 748/1995, 848/1995 мм

 • Техника

  Багер под наем от фирма МГ Ангелов

  1 година

  Ако се нуждаете от услугите на малък багер, обърнете се към "МГ Ангелов". Предлагаме ефективен и високотехнологичен малък багер под наем на екслузивна цена. С негова помощ ще можете да пробиете дълбоко в деликатни места, къртейки огромен обем бетон или друга повърхност. Багерът има и специални вериги, което го прави перфектен за работа върху асфалт или бетон. Има страхотна мобилност и лесно може да се придвижи до всяка точка.

 • Техника

  Инструмент на батерии – Как да избера?Инструмент на батерии – Как да избера?

  1 година

  Когато купуваме инструмент на батерии, избора на тип, напрежение и капацитет на батериите с които работят е също толкова важен колкото избора на самата машина. Търсейки подходящия инструмент ще забележите много абревиатури като: Li-ion, NiMH, 5Ah, 12V, 1.3Ah, 10.8V, NiCD и др. Всички тези термини могат да бъдат доста объркващи за неподготвения купувач, ето защо ви представяме това кратко упътване. Какъв тип батерия да избера? NiCD - Nickel Cadmium (Никел Кадмий) Nickel Metal Hydride (Никел Метал Хидрид) Li-ion – Lithium ion (Литиево Йонна) Нисък клас зареждаема батерия, която трябва да се разреди напълно преди да се зареди отново. В противен случай се намалява драстично животът и. Тези батерии за издръжливи, евтини и имат сравнително дълъг живот, именни за това все още често се използват вършейки добра работа за много приложения. Тези батерии нямат така нареченият „мемори ефект“ който се получава при NiCD батериите, и могат да бъдат зареждани независимо дали са били разредени напълно без това да намалява значително животът им. Най-голямото подобрение при NiMH е повишения капацитет, който може да достига два три пъти този на NiCD батериите. Последната използвана технология при акумулаторните инструменти. Както NiMH батериите, нямат „мемори ефект“ и могат да бъдат зареждани по всяко време без това да намалява животът им. Най-голямото предимство на тези батерии е тяхното тегло, те са до 40% по-леки от NiMH батерии, което ги прави предпочитани при акумулаторните електроинструменти. (Съвременните Li-ion батерии са по-леки, по-ефективни, с по-голям капацитет за единица тегло, без мемори ефект и с пренебрежимо малки нива на саморазряд. Тези батерии могат да се зареждат по всяко време, независимо от остатъчния заряд) Какво значи Ah? Абревиатурата Ah (Ампер-час) означава единица за електрически заряд, и най-просто казано показва колко дълго работи батерията с едно зареждане. Ампер-час е мярка която показва капацитетът за батериите и възможността им да отдават електрическа енергия за определен период от време. За съжаление е невъзможно да се определи колко дълго ще издържи дадена батерия при повечето инструменти тъй като техния енергоразход при различни приложения може да варира драстично. Просто – колкото повече Ah (ампер-часа) толкова по дълга работа. Нещо важно което трябва да се има в предвид е с какъв инструмент възнамеряваш да използваш дадена батерия. При инструментите с голяма консумация като акумулаторен ъглошлайф или циркуляр големия заряд е почти задължителен. Например, циркуляр или ъглошлайф Makita 18V няма да бъде много полезен с батерия 1,3Ah. Трябва да се има предвид, че времето за работа зависи от натовареността на извършваната работа. Тъй като повечето от нас искат максималното от акумулаторния инструмент, трябва да се знае, че 18V инструмент се представя по-добре от 10.8V при еднакъв капацитет (Ah). Какво напрежение ми е необходимо? Напрежението показва колко енергия може да отдаде батерията в даден момент. По-просто казано при еднакви условия инструментът работещ с по-голямо напрежение е по-мощен. Зарядните батерии използвани за акумулаторните инструменти обикновено са съставени от система от клетки свързани помежду си. Сборът от напрежението на вложените в батерията клетки определя общото напрежение на батерията. Тип работа Напрежение Вид инструмент Лека работа 7V-15V Акумулатора отвертка, Винтоверт, Фенер и др. Средна работа 12V-18V Ударен винтоверт, Винтоверт, Перфоратор, Ъглошлайф и др. Тежка работа 18V-36V Перфоратор SDS+, Циркуляр, Верижен трион, Косачка и др. Какви са различните форми батерии които се предлагат? Обикновено батериите се разглеждат в 3 основни вида според тяхната форма и захват: плъзгаща се, закачаща се и влизаща в инструмента. Важно, когато купувате батерия за вашия акумулаторен инструмент, е тя да съвместима с инструмента не само по форма и захват, но също така и по напрежение и ампераж за дадената машина. Двата може би най-популярни типа батерии са плъзгаща се и закачаща. Плъзгащите се (Slide-on) батерии както подсказва името им, се захващат за инструмента чрез приплъзване по релси. Закачащите се батерии имат условно две части, по-голяма външна която съдържа клетките изграждащи батерията и по-малка която влиза в инструмента и осъществява връзката и захвата между машината и батерията. Батериите които влизат изцяло в инструмента обикновено остават скрити с изключение на малка част която служи за по лесно откачане и подмяна, батериите от този тип обикновено са с по-малки напрежение и заряд поради ограничените си размери. В заключение: В заключение можем да кажем, че изборът на батерия е от изключително значение както за работата която ще се извършва с инструмента така и за цената която ще струва. За добро или лошо изборът ни между различните като структура батерии все повече се свежда до минимум тъй като по-евтините NiCD батерии постепенно се изхвърлят от европейския пазар по екологични съображения. Батериите от типа NiMH също не са широко разпространени в последно време тъй като са много чувствителни при съхранение, зареждане и използване, неправилното им използване може не само да съкрати значителни живота им, но и да бъде опасно за здравето. И така ако купуваме машини от европейския пазар за нас остава предимно най-разпространеният в днешно време Литиево-йонен тип батерии. Това от една страна е добре тъй като те нямат „мемори ефект“, зареждат се бързо, имат относително ниско тегло и висок капацитет, единственият им недостатък е цената, като колкото по големи и мощни са толкова по-скъпи. Избора на захват, напрежение и капацитет оставаме на вас.

 • Техника

  Винтоверт

  1 година

  Винтоверт, Перфоратор, Ъглошлайф. Online магазин за машини, инструменти, техника и аксесоари. Магазинът е представител на голям брой производители на техника с професионално и полупрофесионално приложение, като акцентира въху следните: Makita, DeWALT, Bosch, Maktek, Sparky и други. Машините, инструментите и аксесоарите представени в PowerTools.bg

 • Техника

  Врати Варна-Brama

  2 години

  http://vrati-brama.bg/%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0/=>Нашия магазин за входни врати Варна предлага входни врати тм“ZIMEN”, които съчетават сугурност(метален лист, две различни заключващи системи:цилиндрична и касова, пасивни шипове, бронировка), практичност (наличие на праг-осигурява плътно прилягане на крилото върху касата по целия пириметр, минерална вата – за шумо и топло-изолация) и елегантен декоративен дизайн( MDF панели със съчетание на дълбока и плитка фрезовка, MDF декоративни первази,избор на цветове)

 • Техника

  Майстори за ремонт на покриви

  2 години

  Ние от покривни-ремонти.com ви предоставяме много добър вариант за ремонт на покриви и цена която със сигурност ще ви хареса! Занимаваме се с това от години и вече имаме изграден екип с който ние да поправим вашите покриви!

 • Техника

  Локални пречиствателни станции за къщи BioCleaner®Локални пречиствателни станции за къщи BioCleaner®

  2 години

  Пречиствателните станции BioCleaner® са напълно готов продукт и не се нуждаят от предварително проектиране. Придружени са от всички възможни Европейски сертификати за качество на материалите и на самата технология BioCleaner®. Те са компактни, икономични и изключително лесни за управление. Разнообразие от модели и размери дават възможност за голям избор и оптимално решение за всеки конкретен случай. Изключителните показатели на пречистената вода, липсата на каквито и да било ангажименти и грижи по тях и достъпната цена, правят тези пречиствателни станции най-предпочитаното съоръжение от този тип в цяла Европа. За безплатен оглед на място: тел: 0886772566 инж. Георгиев

 • Техника

  Врати Варна-Brama

  2 години

  http://vrati-brama.bg/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0/=>Нашия магазин за интериорни врати Варна предлага над 60 модела интериорни врати с изключителен дизайн.Като интериорните врати, произвеждани от нас са с най-различна структура :– масив дърво– с пълнеж тип „пчелна пита – с пълнеж „тръбчето ПДЧ“

 • Техника

  Пречиствателни станции

  2 години

  Пречиствателни съоръжения от Екотим Инженеринг на питейни и отпадъчни води. Вече 6 години фирмата предлага пречиствателни станции, изгребни и септични ями, които са с най-добро европейско качество.

 • Техника

  Демонтаж на климатици в София!!!

  2 години

  Фирма M-Klima предлага на своите клиенти качествено извършване на демонтаж на климатици в София. Цената на услугата е 39 лв.

 • Техника

  ролетни гаражни врати !!!ролетни гаражни врати !!!

  3 години

  Купи изгодно на топ цена от сайта на Stroitelni.bg: ролетни гаражни врати - Строителни материали Пловдив - баумит, кнауф, фибран, топ цена и качество

 • Техника

  stroitelni.bg !!

  3 години

  врати в софия - Строителни материали - топ цени на всички интериорни врати

 • Техника

  Съвместими тонер касети, офис консумативи и сервиз на офис техника

  3 години

  Дигитален печат ЕООД предлага тонер касети, офис техника под наем, канцеларски материали, хартия А4 и други. Корпоративни доставки с остъпка за количества.

 • Техника

  Къртач под наем. Професионален електрически къртач

  3 години

  Мощен професионален електрически къртач под наем. Wacker Neuson мод: Breaker EH9 Сила на удар 19j 10,7kg. 220-240v 7,5A 1,38Kw Производителност 630кг/ч.

 • Техника

  Къртач под наем. Професионален електрически къртач

  3 години

  Мощен професионален електрически къртач под наем. Wacker Neuson мод: Breaker EH9 Сила на удар 19j 10,7kg. 220-240v 7,5A 1,38Kw Производителност 630кг/ч.

 • Техника

  КОМПРЕСОР INGERSOLL RANDКОМПРЕСОР INGERSOLL RAND

  3 години

  Компресор Ingersoll Rand, 2004г., 1325мч., тегло 900кг, 7bar, 3куб./мин., дизелов двигател Yanmar (3 цил.). Перфектно работно състояние, много добри гуми, нов внос от Холандия, наличен в базата ни в гр. София. Цена 5 800лв без ДДС.

 • Техника

  ХИДРАВЛИЧЕН ЧУК CATХИДРАВЛИЧЕН ЧУК CAT

  3 години

  Хидравличен чук за багер CAT, 2009г., тегло 370кг (подходящ за комбиниран багер). Много добро състояние, нов внос от Холандия, наличен в базата ни в гр. София. Цена 4 200лв без ДДС.Разполагаме и с други модели!

 • Техника

  Термодизайнтотал ООДТермодизайнтотал ООД

  4 години

  Фирма Термодизайнтотал предлага продуктово разнообразие от съоръжения и материали за водопровод, соларни системи, отопление и климатизация. При нас ще намерите битова гама продукти – PPR тръби и фитинги, коминни тела, камини, бойлери, радиатори, климатична техника и още много. Промишлената гама продукти включва водогрейни котли, парогенератори, водопроводна арматура и други. Заповядайте във фирмения ни сайт за допълнителна информация.

 • Техника

  Дървени сглобяеми къщи

  4 години

  Сглобяемите дървени къщи Екозид са подходящи за целогодишно обитаване, като семейни къщи или къщи за отдих. Дървени къщи Екозид се строят по индивидуален проект и това ги прави подходящи, както за градска среда, така и за почивни комплекси.

 • Техника

  Изпълнение на индустриални бетонни подове - ncg-bg.com

  4 години

  Изготвяне на решения и изпълнение на паркинг системи - ncg-bg.com - Ню Констракшън Груп ООД - всичко за вашите индустриални подове.

 • Техника

  Шлайфан бетон - www.ncg-bg.com

  4 години

  Ncg-bg.com - Шлайфаният бетон - индустриална настилка - създава износоустойчива, здрава и дълготрайна повърхност.

 • Техника

  Изкопни услуги със самосвали, мини багери и бобкат

  4 години

  Транспортни услуги със самосвал от 3,5 до 5т. Доставка на всякакви видове строителни материали, пясък, филц, дренажен камък, скална маса, земновлажен бетон, пернишки и домбаски въглища, въглища на чували , дърва и др. Извозване и доставка на земни маси. Легално извозване на строителни и битови отпадъци. Къртене и чистене на бетон, тухли, теракот, фаянс и др. Услуги с минифадрома бобкат753 и минибагер: Товарене, насипи, подравняване, изкопи, снегопочистване,ВИК,основи за огради,канали,септични ями,дренажи,насипване с инертни материали и др

 • Техника

  Биологични пречиствателни станции

  4 години

  Доставка и монтаж на биологични пречиствателни станции с един модул подходящи както за домакинствата, така и за вили, хотели и др. Чешкият производител се е наложил на европейския пазар с изключително качествените си продукти и притежава всички неоходими сертификати за качество, изискуеми съгласно европейското законодателство. Технологията BIO CLEANER, зад която се крие успехът на тези пречиствателни станции е изцяло аеробен процес, който е патентован от чешката фирма ENVI-PUR. Тази фирма е и производител на сами съоръжения. Фирма HG & Sons Ltd предлага тези аеробни пречиствателни станции на българския пазар вече 10 години, като се е утвърдила на пазара с качествените продукти, които предлага. Самата технология на пречистване се е доказала през годините като изключително подходяща в българска среда и атмосферни условия. Аеробните пречиствателни станции BIO CLEANER са изключително подходящи за еднофамилни, многофамилни къщи или вили, които се намират далеч от централна канализация. Те са готов продукт, не изискват допълнително проектиране и е възможно да бъдат инсталирани и в стари септични или изгребни ями.

 • Техника

  Камини с водна риза Kuoreterm.com

  5 години

  Проверете едни от най-качествените камини на пелети днес в сайта - Kuoreterm.com. Промо цени и отстъпки.

 • Техника

  довършителни ремонти пловдив

  5 години

  Извършваме строеж на къщи и довършителни ремонти на частни домове, офиси и сгради. Съставяме план и стойностна сметка - оферта. План и етапи на извършваната от нас работа. Освен това фирма РемонтБГ ЕООД предлага: видео наблюдение и диагностика на труднодостъпни места, поставяне на гипсокартон, предстенната обшивка, окачени тавани, преградни стени, цялостна шпакловка, зидария, замаска, фаянс на теракот и гранитогрес, лепене на камък, ламиниран паркет, ламперия, боядисване, лепене на тапети. Цени на извършваните услуги.

 • Техника

  Пвц дограма !!!

  5 години

  Stroyinvest.net е компания за дограми, специалист в монтажа, производството и продажбата на и ал дограма. Компанията има договор с REHAU за официално партньорство, и предлага немски троен стъклопакет, ал дограма.

 • Техника

  Keranova

  5 години

  Фирма Keranova е специалист в направата на готови решения за баня и различни решения за вашата баня. Доверете се на специалистите с 7 годишен опит в изграждането на бани. Нашите дизайнери подбират най-подходящите мебели за да обзаведат вашата баня.

 • Техника

  Покриви ремонт

  5 години

  Пренареждане на керемиди, поставяне на хидроизолация, подмяна на улуци - ремонт и цялостно изграждане на покриви . а повече информация заповядайте на www.ianis-build.eu

 • Техника

  Пречистване на води от Топол Еко

  5 години

  Митев Строй предлага станция за пречистване на води Топас 5 с хит цена от 2450 EUR. Безплатна доставка и монтаж. Фирмата е носител на златен медал от Пловдивски Панаир 2012. В продължение на много години фирмата се занимава с внедряване на технологии за пречистване на води за къщи, вилни села и обществени сгради.

 • Техника

  Ново поколение пречиствателни станции за къщиНово поколение пречиствателни станции за къщи

  5 години

  Доставка и монтаж на аеробни пречиствателни станции подходящи както за еднофамилни къщи, така и за вили, хотели, хижи и др. Чешкият производител се е наложил на европейския пазар с изключително качествените си продукти. Пречиствателните станции BIO CLEANER притежават всички необходими сертификати за качество, изискуеми съгласно европейското законодателство. Технологията BIO CLEANER, зад която се крие успехът на тези биологични пречиствателни станции е изцяло аеробен процес, който е патентован от чешката фирма ENVI-PUR. Тази фирма е и производител на сами съоръжения. Фирма HG & Sons Ltd предлага тези аеробни пречиствателни станции на българския пазар вече 10 години, като се е утвърдила на пазара с качествените продукти, които предлага. Самата технология на пречистване се е доказала през годините като изключително подходяща в българска среда и атмосферни условия.

 • Техника

  Строителна техника в отлично състояниеСтроителна техника в отлично състояние

  5 години

  Стади ЕООД е компания специализирана в отдаването на строителна техника и механизация под наем в София. Част от строителните машини, с които разполагаме се предлагат и за продажба. Цялата механизация е втора ръка, но е изключително запазена и се поддържа грижливо в собствен сервиз. Ако искате да наемете качествена техника, на която да можете да разчитате във вашите строително-ремонтни дейности, Стади ЕООД е правилния избор за вас. Строителната техника, която се предлага от фирмата е от световно доказали се производители като BOSCH, HILTI, Husqvarna, Volvo, Stihl, Makita, Caterpillar и JCB. Това от своя страна говори за гаранция за качество. Освен строителна техника, Стади ЕООД предлага и международен транспорт. Фирмата предлага транспортните услуги на атрактивни цени и гарантира за качеството на услугите си. Дружеството разполага и с няколко магазина на територията на град София за строителни материали.