Домашни любимци Сливен

 • Домашни любимци

  Автоматични Дигитални инкубатори за Пъдпъдъчи яйцаАвтоматични Дигитални инкубатори за Пъдпъдъчи яйца

  1 година

  Автоматични дигитални инкубатори , от ново поколение .С капацитет от 24, 36,48,72,96, и 112 яйца.Комбинирани модели с капацитет от 24 кокоши яйца - 96 Пъдпъдъчи яйца , 36 кокоши яйца - 144 Пъдпъдъчи яйца и 72 кокоши яйца - 288 Пъдпъдъчи яйца. Дигитален контрол на температурата регулируем от 30°c до 42°С, с прецизна точност ± 0.1°C(десета от градуса), което прави тези продукти подходящи за люпене на яйца на почти всички видове птици ,Вграден вентилатор за циркулация на въздуха , който равномерно разпределя температурата и влажността в инкубатора. Водна камера за осигуряване на влажност в инкубатора.Интелигентна интегрална схема за управление на LED дисплей, който дава информация за температура и влажност в инкубатора. Система за автоматично завъртане на всеки два часа ,което подобрява люпимоста на яйцата. Някой модели разполагат с брояч на дните до излюпване на пиленцата . Обратно броене от два часа назад, до следващото завъртане на яйцата. Автоматична сигнализация за температура и влажност, която ви предупреждава при възникнал проблем по време на инкубационният период. Някой модели са с комбинирани приставки за Кокоши и Пъдпъдъчи яйца,Оборудвани с изолация ,отлята по съответната форма , която защитава инкубатора при транспорт и запазва температурата при спиране на тока и различните климатични условия.Лесен за почистване ,лесен за употреба с дълъг експлоатационен живот.Мощност: от 80 W до 160 W, в зависимост от модела. Подходящ за инкубация на почти всички видове домашни птици ,Кокошки , Патици,Гъски,Пуйки,Пъдпъдъци и други. Всички модели са оборудвани с аксесоари ; Тестер за просветляване на яйцата, Инжектор за добавяне на вода без да се отваря инкубатора, Хранилка и Поилка за новоизлюпените пиленца. Отлично качество.Продуктите са изработени изцяло в съответствие с изискванията за тестване на технологиите CE-стандарт / одобрен от Европейския съюз.

 • Домашни любимци

  Автоматични дигитални инкубатори 56 яйцаАвтоматични дигитални инкубатори 56 яйца

  2 години

  Автоматичен дигитален инкубатор от ново поколение с вградена система за просветляване на всяко яйце, без да се налага отварянето на инкубатора. 1. Автоматична система за просветляване на яйцата. 2. Автоматична система за завъртане на яйцата на всеки 2 часа. 3. Автоматична система за температура и влажност. 4. Автоматично отброяване на дните до излюпване на пиленцата. 5. Автоматична система за вентилация. 6. Автоматична алармена система. 7. Опция за калибриране на температурният и влаго-измервателният датчик. 8. Микро-компютърен панел контрол. Подходящ за люпене на почти всички видове домашни птици. Спецификация: Капацитет 56 яйца. Работно напрежение 220 V-240 V AC 50/60 Hz. Волтаж:110V, 220V Мощност:80 W Размери 0,54 * 0,25 * 0,51см. Обем 12:08 (m3). Точност на температурата ≤ ± 0. 1 Точност на влажността ± 5% RH Тегло 5кг. Отлично качество, продукта е изработени в съответствие с изискванията за тестване на технологиите CE-стандарт / одобрен от Европейския съюз.

 • Домашни любимци

  Сиамчета - породисти и много любвеобилни!Сиамчета - породисти и много любвеобилни!

  6 години

  Продавам сиамски котенца, цена – 100 лв за коте. За контакти: Руси Миндов, телефон 0887458554

 • Домашни любимци

  Папагали АРА и ЖАКОПапагали АРА и ЖАКО

  7 години

  Птиците са излюпени в Българя, ръчно хранени, опръстенени, с всички необходими документи, напълно социализирани, в отлично здравословно състояние. Нашите птици се излюпват в инкубатори GRUMBACH, това са най-модерните и най-високотехнологичните инкубатори в цял свят, след което се захранват от първият ден, с най-висококачественни формули от храни. Птиците се отглеждат специално за домашни любимци. В нашият развъдник за папагали,пролетта на 2011г., за първи път в историята на папагаловъдството в България, се излюпват и отглеждат папагали АРА.

 • Домашни любимци

  Продавам чистокръвни мосчета

  7 години

  Продавам 2 броя чистокръвни мопсчета, момченце и момиченце , родени на 30.06.2011г! Кученцата ще бъдат ваксинирани , обезпаразитени и с евро паспорт!!!