Хотели Информация

 • Хотели

  Хотел Париж (Балчик, България)Хотел Париж (Балчик, България)

  2 години

  Хотел Парис се намира във вилна зона Сборно място в Балчик, в близост до основните забележителности на града - Ботаническата градина и Двореца...

 • Хотели

  СПА Хотел КалистаСПА Хотел Калиста

  3 години

  СПА-Хотел Калиста се намира в село Старозагорски бани, на 12 км от град Стара Загора. Настаняване: Хотелската част предлага настаняване в 59 уютни стаи и апартаменти.

 • Хотели

  Къща за гости ЗораКъща за гости Зора

  3 години

  Къща "Зора" село Лешница предлага 15 места за спане /4 тройни, 1 двойна, 1 единична стая/. Гостите могат да ползват механа с напълно оборудвана кухня, 50' телевизор, камина, безжичен Интернет.

 • Хотели

  Хотел ИнтелкоопХотел Интелкооп

  3 години

  Хотел Интелкооп се намира в тих и спокоен район на град Пловдив, в южна посока от централна гара и автогара Родопи. Хотелът предлага на своите гости база със 71 стаи

 • Хотели

  Хижа "Орлова чука"Хижа "Орлова чука"

  3 години

  Хижа "Орлова чука" се намира 35 км. Южно от гр.Русе, недалеч от село Пепелина. Разположена е на скален масив, до иглолистна гора край поречието на р.Черни Лом.

 • Хотели

  Ваканционно селище "Бялата Лагуна"

  3 години

  Ваканционно селище "Бялата Лагуна" се намира в местността Икантълъка, югозападно от село Топола, между градовете Каварна и Балчик. Комплексът е от затворен тип и е разположен на територия от 285 декара.

 • Хотели

  Галиани ХостелГалиани Хостел

  3 години

  Галиани Хостел се намира в сграда паметник на културата в центъра на гр. София, бул. Христо Ботев 70. Хотелът предлага разнообразие от стаи с ново обзавеждане, както и възможост за краткосрочен и дългосрочен престой.

 • Хотели

  Хотел Зенит

  3 години

  отел Зенит се намира в административния, бизнес и шопинг център на София, близо до много исторически забележителности. Предлага топло гостоприемство, качествено обслужване и съвременни удобства както за индивидуални гости, пътуващи по бизнес и идващи на почивка, така и за малки групи.

 • Хотели

  Апартаменти и хотели в Слънчев брягАпартаменти и хотели в Слънчев бряг

  7 години

  Онлайн справочник за апарт-хотели, апартаменти и хотели в Слънчев бряг. Информация за директен контакт с всеки хотел и разположението му спрямо ключови места в курорта. Интерактивна карта на Слънчев бряг.

 • Хотели

  Хотел Романтика, КостенецХотел Романтика, Костенец

  8 години

  Хотел "Романтика" се намира в курорта Костенец, в полите на Рила планина, на 900 м надморска височина, сред гориста местност. От хотела се открива прекрасният пейзаж на рилските планински върхове първенци. До Костенец се пътува с жп транспорт, с автобусни линии от Пловдив и София или с автомобилен транспорт по магистрала "Тракия", от която отклонението за Костенец е 15 км. Разстоянието от София до Костенец е 65 км, от Пловдив - 75 км, с удобни комуникативни връзки. Югозападно, на 25 км от курорта Костенец, се намира Боровец. Придвижването от железопътна гара Костенец до хотел "Романтика" (около 7 км) може да се извърши с маршрутно такси. От хотела се открива прекрасният пейзаж на рилските планински върхове първенци. Цялата околност предлага на своите гости романтични гледки към невероятни природни красоти. На 200 м от хотел "Романтика" се намира Костенският водопад, приятно място за разходки и отдих. От курортния комплекс водят началото си туристически маршрути до хижа "Гургулица", хижа "Венетица", връх Белмекен, връх Мусала. В околностите се предлагат условия за язовирен и речен риболов. Хотел "Романтика" предлага на своите гости ресторант със 70 места, бар, лятна градина, зала за тихи игри и семинари (с капацитет 30 души), сауна, тенис зала, малък външен басейн, тенис корт, външни маси за тенис, детска площадка. Целият хотел, в това число барът и дневната зала, са свързани с кабелна телевизия с 30 програми. На територията на хотела и външните терени има покритие на безжичен интернет. Хотел "Романтика" разполага със: четири двустайни апартамента (самостоятелни спалня и хол), оборудвани с легло спалня (в спалнята) и два разтегателни фотьойла (в хола), подходящи за четирима души един тристаен апартамент - две спални и хол, подходящ за четирима възрастни или семейство с две деца две стаи с по три легла три стаи с двойно легло спалня четири стаи с по две легла и два разтегателни фотьойла четири стаи с две легла и един разтегателен фотьойл Във всички стаи има телевизор и хладилник. Общият капацитет на хотела е 40 основни места плюс 20 разтегателни фотьойла. Всички стаи и апартаменти са със самостоятелни санитарни възли, с постоянно течаща топла вода. Настаняването се извършва след 14 часа, а освобождаването на стаите - до 12 часа.