Имоти Изработва

 • Имоти

  предлагане на заем между отделните лица в рамките на 72 часапредлагане на заем между отделните лица в рамките на 72 часа

  7 месеца

  Здравейте всички. ние предлагаме кредити в размер на 3% лихва. – Предлагам заеми на търговски и частни организации, – В диапазона от 2000 до 5 000 000 в периоди 1-30 години – ниски лихвени заеми и без кредитни проверки, – Предлагам лични заеми, – Кредити за консолидиране на дълга – рисков капитал – Търговски заеми – Студентски заеми – жилищни кредити – Кредити за обучение – DEQ заеми по някаква причина! Моят метод обаче ви позволява да посочите размера на кредита необходимо, както и дължината на погасяване, което желаете. Аз съм сертифициран и регистриран, нашите заеми са добре застраховани за максимална сигурност, която е наш приоритет.Моля, свържете се с мен по пощата: [email protected] [email protected] свържете се с нас чрез whatsapp : +1 431 300 5839 С уважение. Няма сериозно въздържание.

 • Имоти

  предложение кредита физическим лицам, нуждающимся в финансированиипредложение кредита физическим лицам, нуждающимся в финансировании

  11 месеца

  заем за физически лица, нуждаещи се от финансиране структура за микрофинансиране Ние сме добре установени и с течение на годините години са разработили дълбоко разбиране за вашите нужди и индивидуални изисквания. Ние се ангажираме да се отнасяме към нашите клиенти справедливо и да предлагат професионално, приятелско и учтиво обслужване. Нашите процедури са създадени така, че да ви отговорят, за да сте сигурни, че това е възможно ние предлагаме продукти, които отговарят на Вашите обстоятелства. Нашата услуга е много професионална и без забавяне. наш мотото е да ви помогнем, на клиента, независимо от вашите нужди предлагат заеми в размер от 1000 до 5 000 000 000 евро. исканията се обработват на "без задължение".  Ние даваме заеми при фиксирана лихва за всички видове кредити.    Моля, ако се интересувате от нашата услуга Попълнете формуляра на кандидата и го изпратете до нас имейл адрес по-долу Вашето пълно име: .................... Адрес: ................................ Държава: ................................ Размер на заема: ....................... Продължителност на кредита: ...................... имейл адрес: .............. Да сключвате споразумения с нас чрез: [email protected] Във ФИНАНСОВА КОРПОРЕЦИЯ вашето удовлетворение е основната ни грижа.

 • Имоти

  Сглобяеми къщи от качествен дървен материал

  4 години

  Ако сте предприели строителство на къща заповядайте в нашия рекламен сайт, а него има много полезна информация на тези тема. Цената на която строим в момента е 250 евро, изготвяме проекти и документи.

 • Имоти

  ALL in | Studio - Архитектура и интериорен дизайнALL in | Studio - Архитектура и интериорен дизайн

  6 години

  All in | Studio е архитектурно дизайнерско студио, което проектира частни и обществени пространства. Динамиката ни в работата се основава на малките хрумки и детайли, които правят толкова различни отделните реализации.

 • Имоти

  Сглобяеми къщи и бунгала

  8 години

  Дървено бунгало - 19 кв.м., цена - 8360 лв. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 02/850 54 54; 0898 92 53 29 www.kabstroy-bg.com

 • Имоти

  Сглобяеми къщи - немска технология (масив, дъб)Сглобяеми къщи - немска технология (масив, дъб)

  9 години

  От столетия стоят традиционните възрожденски къщи с дъбови конструкции, недокоснати от времето. Така градим и ние нашият модерен дом. Ние свързваме провереното от времето и традицята строителство със съвременна немска енергоспестяваща технология. Коефицентът U определя стойностите на топлопреминаване на различните материални слоеве или количествата енергия преминаваща през тях, когато от двете им страни температурата е различна. Колкото по ниски са неговите стойности, толкова по ефективна е топлоизолацията. Стойността на ТЕК (топло енергииен коефицент) на нашата стена е равен на 0,19 W/м2 К. Това позволява на топлината през зимата да остава вътре и да задържа жегата през летните горещени отвън. За сравнение тази стойност на ТЕК отговаря на тухлен зид с дебелина 75 см. Любов към детайла: Фасадата е съчетание на дъбова ламперия, естествен камък и гранопорна мазилка. Уникална дъбова носеща конструкция. Проект: С модерни CAD програми, ние проектираме вашите мечти - вашият перфектен дом. КРАТКИ СРОКОВЕ И ВИСОКО КАЧЕСТВО: Ние изграждаме вашият перфектен дом за 45 работни дни.