Имоти Казанлък

 • Имоти

  Купувам Земеделска земя в Монтана по споразумение

  6 години

  Купувам земеделска земя в следните области:Монтана, Враца, Плевен, ВеликоТърново, Ловеч, Севлиево, Русе, Разград, Търговище, Силистра, и др. - от собственик! НАЙ- ВИСОКИ ЦЕНИ за- ПЛЕВЕН, Гулянци, ПОРДИМ, Славяново, ДолнаМитрополия,Горна Митрополия,Искър,БРЕСТ,Загражден,Гиген,Горни и Долни Дъбник, БялаСлатина,Борован,Хайредин,Мизия,Козлудуй, Угърчин, Луковит, СВИЩОВ, с. АЛЕКОВО, с. Александрово, с. Вардим, с. Царевец, с. Козловец, с. ГОРНА СТУДЕНА, с. Совата, с. ХаджиДимитрово, с. Ореш, с. ЧЕРВЕНА, Никопол, БЕЛЕНЕ, с. Татари, с. Деков, с. БялаВода, с. КулинаВода, Петокладенци, СИЛИСТРА, ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ, с. ВЪРЗУЛИЦА, с. МАСЛАРЕВО, с. ПАВЕЛ, с. СТРАХИЛОВО, с. ОБЕДИНЕНИЕ, с. Ивача, с. Градина, с. Куцина, с. РЕСЕН, с. Никюп, с. Крушето, с. Самоводене, с. Дичин., с. Водолей, Тутракан, РУСЕ, Борово, БЯЛА, с. Пейчиново, с. Полско Косово, с. Бистренци, Иваново, Ветово, Две Могили, Сливо поле, ТЪРГОВИЩЕ, ПОПОВО, ЛЕВСКИ, с. Градище, с. Асеновци, с. Аспарухово, с. Българене, с. Божурлук, с. Изгрев, с. КозарБелене, с. Стежерово, с. Трънчовица, с. Малчика, ПОРДИМ с. Вълчитрън, с. Згалево, с. Каменец, с. Одърне, с. Тотлебен, с. Борислав, с. Катерица, с. Обнова, ЛЯСКОВЕЦ, Горна Оряховиц а, с. Върбица, с. Драганово, с. Крушето, с. Паисий, с. Писарево, с. Поликраище, с. Правда, с. Първомайци, с. Янтра, Долна Оряховица, Стражица, Бяла Черква, с. Батак, с. Патреш, с. Горна и Долна Липница, с. Карайсен, с. Лесичери, с. Михалци, с. Бутово, с. Върбовка, и ПАВЛИКЕНИ. Плащане веднага . GSM.0886- 236- 248, 0878- 343- 312.Цени по договаряне.

 • Имоти

  Как Съединените Щатите продават имоти бързо по време на криза?Как Съединените Щатите продават имоти бързо по време на криза?

  7 години

  За Първи (1) път в България се разкрива как Щатите и други западни държави успяват да продадат или отдадат имотите си под наем бързо на възможно най-високата цена, увеличавайки стойността им поне с 6% без да харчат пари за ремонт. Това е тайната, която 99% от хора не знаят и страдат, а за останалите "криза" не съществува. Наръчникът озаглавен "Как да увеличите стойността на имота си" е План за действие, който ще ви разкрие, стъпка по стъпка как да трансформирате имота си в най-желания на пазара, привличайки множество сериозни купувачи, правейки възможно продажбата или отдаването му под наем БЪРЗО на цена, която искате! За повече информация посетете http://podgotovka-na-imoti-za-prodan.com/

 • Имоти

  Продавам парцел в чертите на град Казанлък.(2000 кв.м.) или една част от700 кв.м.Продавам парцел в чертите на град Казанлък.(2000 кв.м.) или една част от700 кв.м.

  7 години

  Продавам атрактивен парцел в чертите на град Казанлък.(2000кв.м.с постройка)или част от 700 кв.м.без постройка-източно от парк „Тюлбето”.В съседство е с борова горичка,а на 50 м. от него минава път.За строеж на жилище,заведение или за стопанска дейност.Цена 38.5 лв.кв. м.GSM: 00359899613708 или 00359896035001

 • Имоти

  Къща в град Казанлък

  7 години

  Монолитна къща на един етаж с двор от 200 кв.м. в гр. Казанлък. В имота има допълнителни постройки: работилница 10 кв.м, гараж и лятна кухня 40 кв.м., сглобяема къща 30 кв.м., която разполага с две стаи. Къщата е с площ 80 кв.м. и се състои от две спални, дрешник, трапезария, баня и тоалетна. Направен е основен ремонт, подовите настилки в стаите са дюшеме, прозорци с PVC дограма, има направено локално парно отопление, дворът е озеленен.

 • Имоти

  Къща в град Казанлък

  7 години

  Монолитна къща с двор от 240 кв.м. находяща се в гр. Казанлък. Къщата се състои от три стаи, килер и коридор. В двора има кладенец. Покривът е след ремонт.

 • Имоти

  Четиристаен апартамент КазанлъкЧетиристаен апартамент Казанлък

  7 години

  Четиристаен тухлен апартамент, находящ се в кв. Васил Левски на гр. Казанлък с площ 106 кв.м. Апартаментът се състои от дневна и трапезария обединени ведно, кухненски бокс, две спални и една тераса, другата тераса е вкарана в полза на трапезарията. Апартаментът е в много добро състояние, подовете във всички стаи са с паркет. Изложението е запад-изток. Към апартамента има гараж, таванско помещение и мазе. Разположен е на среден етаж, сградата разполага с асансьор. Отлична инвестиция, тихо и спокойно за живеене място, в близост до детска градина, училище и магазини.

 • Имоти

  Тристаен апартамент Казанлък

  7 години

  Монолитен тристаен апартамент в кв. Запад на гр. Казанлък. Имотът се състои от дневна, хол, спалня, две тераси, баня и тоалетна по отделно. Подовите настилки в стаите са паркет.

 • Имоти

  Гарсониера в Казанлък

  7 години

  Гарсониера в кв. Изток на гр. Казанлък. Имотът се състои от две самостоятелни стаи с една тераса, баня и тоалетна ведно, изложение-юг. Апартаментът е в добро състояние без подобрения.

 • Имоти

  Едностаен апартамент КазанлъкЕдностаен апартамент Казанлък

  7 години

  Апартамент, ново строителство в близост до кооперативният пазара на град Казанлък. Имотът е разположен на нисък етаж в луксозна жилищна сграда. Разполага с две самостоятелни стаи към спалнята има и допълнително помещение има една тераса, баня и тоалетна ведно към апартамента има и избено помещение. Стените са шпакловани и боядисани в цвят, банята и тоалетната са напълно оборудвани в кухнята има кухненски шкафове и мивка.

 • Имоти

  Двустаен апартамент КазанлъкДвустаен апартамент Казанлък

  7 години

  Обзаведен двустаен апартамент, находящ се в кв. Изток на град Казанлък. Състои се от хол, кухня, спалня, баня и тоалетна и една тераса, която е остъклена. Изложението е изцяло юг, разположен на среден етаж и е след ремонт, сменени са дограмите на две от стаите, подовите настилки в стаите са с ламинат има климатик. Към апартамента има прилежащо избено помещение.

 • Имоти

  Двустаен апартамент Казанлък

  7 години

  Монолитен апартамент находящ се в жилищна сграда в тих квартал на гр. Казанлък. Състоящ се от две стаи, кухня, баня и тоалетна ведно и две тераси.Апартаментът се продава с два климатика и обзавеждането.

 • Имоти

  Магазин под наем Казанлък

  7 години

  Магазин под наем в централната част на гр. Казанлък. Магазинът е на две нива с обща търговска площ 100 кв.м. и склад 6 кв.м. Има самостоятелен санитарен възел.

 • Имоти

  Складова база край гр. Казанлък

  7 години

  Складова база находяща се в село в близост до град Казанлък. Застроената площ е 300 кв.м., складът е с метална конструкция, с монолитни преградни стени, състоящ се от: офис, който има съблекалня, столова, баня и тоалетна, помещение което се използва за приемане на стоката, второ помещение използва се за заготовка на продукцията, трето помещение склад за готова продукция и четвърто помещение за склад. Всички помещения имат оборудване. Дворното място на имота е 1600 кв.м., като 600 кв.м. от тях са бетонирани. В двора има фургон, който разполага с две стаи има вода, има и оранжерия от 200 кв.м. Целият имот е ограден и охраняем.

 • Имоти

  Къща гр. Казанлък

  7 години

  Монолитна къща на един етаж с двор от 200 кв.м. в гр. Казанлък. В имота има допълнителни постройки: работилница от 10 кв.м, гараж и лятна кухня от 40 кв.м., сглобяема къща от 30 кв.м., която разполага с две стаи. Къща е 80 кв.м. и се състои от две спални, дрешник, трапезария, баня и тоалетна. Направен е основен ремонт на къщата, подовите настилки в стаите са дюшеме, прозорци с PVC дограма, има направено локално парно отопление, двора е озеленен.

 • Имоти

  Едностаен апартамент Казанлък

  7 години

  Боксониера в западната част на град Казанлък. Апартаментът е с подобрения, алуминиева дограма и остъклена тераса, с южно изложение, в добро състояние.

 • Имоти

  Къща гр. Казанлък

  8 години

  Къща с двор от 320 кв.м. находяща се в тих център на град Казанлък. Къщата е на приземен и един етаж има допълнителна жилищна постройка, както таван и изба.

 • Имоти

  Къща с търговска площ Казанлък

  8 години

  Къща на три нива в град Казанлък разположена в близост до центъра на града, ЗП 240 кв.м. и с РЗП 670 кв.м. Къщата е разположена с лице на улица с голям поток от туристи и това я прави атрактивна за развиване на всякакъв бизнес, свързан с туризма. Има градина с площ 100 кв.м. Сутереното ниво се състои от обширно помещение и оборудвано заведение с кухня и допълнителни работни помещения. Първият етаж е с търговско предназначение, има лице на улица. Вторият етаж е жилищен, обособени са две части всяка с по три стаи и баня и тоалетна. На това ниво има голяма тераса с прекрасна гледка. Има и тавански етаж, който може да се използва за живеене. Имотът е много подходяща инвестиция за хотел, заведение или магазин.

 • Имоти

  Склад град Казанлък

  8 години

  Склад със ЗП от 340 кв.м. на три нива в град Казанлък. Сградата е масивна, складът е работещ има всички разрешителни за тази дейност. Разполага с всички комуникации, с лице на път и лесен достъп. Имотът разполага с офиси, сервизни помещения, стая за отдих, каса, складове, както и един декар земя. Охранява се денонощно от жива охрана.

 • Имоти

  Офис ново строителство Казанлък

  8 години

  Отдава се офис в централната част на гр.Казанлък, ново строителство, 55 кв.м., изложение - изток/север. Офисът е със собствен санитарен възел.

 • Имоти

  Офис ново строителство Казанлък

  8 години

  Офис от 30 кв.м., ново строителство. Имотът е в следното състояние: алуминиева дограма, шумоизолиран, под - ламиниран паркет,разполага с отделна тоалетна и предверие, изолирано от работното място с остъклена врата. Офисът разполага с климатик. Спазени са всички разпоредби за охрана на труда. Имотът се намира в нова луксозна сграда в центъра на гр.Казанлък в близост са банки, обществени институции, хотели, комуникативно местоположение. Сградата разполага с асансьор.

 • Имоти

  Офис под наем център Казанлък

  8 години

  Офис ново строителство, 42 кв.м., разположен в централната част на гр. Казанлък, на изключително комуникативно и атрактивно място. Състоянието е следното: подът е с матиран теракот, издържан в светлосиво. Има частично обзавеждане, което включва кухненски шкаф, с вградени мивка и бойлер, в цветови и стилов синхрон с вратите. Лампите са луминисцентни, висящи и удобни за почистване. За стените е използван бял латекс. Разполага с климатик и собствен санитарен възел. Общите части са луксозни и добре поддържани, коридорите са с автоматично осветление.

 • Имоти

  Мезонет град Казанлък

  8 години

  Мезонет в центъра на гр.Казанлък от 230 м2, състоящ се от три спални, хол, трапезария с кухненски бокс, дрешник, две бани с тоалетни, три тераси.Към мезонета има два подземни гаража.Апартамента е с PVC - дограма,два климатика, камина и парно отопление с ел.котел. Стени - на шпакловка и латекс. Под - паркет (хол, трапезария, спални), теракот (коридор, кухненски бокс, бани и тераси).Апартаментът се продава с обзавеждането в детската стая - две легла,библиотека,бюро,маса и спалня втори етаж - ракла,спалня,бюро.

 • Имоти

  Четиристаен апартамент Казанлък

  8 години

  Апартамент в центъра на гр.Казанлък с площ 100 кв.м. Състои се от четири стаи и кухня, баня и тоалетна отделно, както и две тераси. Състоянието е много добро, след ремонт. Изложението е юг, изток и север. Апартаментът се продава заедно с прилежащ гараж.

 • Имоти

  Тристаен апартамент Казанлък

  8 години

  Апартамент ново строителство от 130 кв. м., находящ се в централна тиха част на гр. Казанлък. Имотът се състои от трапезария с кухненски бокс, две спални, като едната е разположена с вътрешна стълба на втори етаж, баня и тоалетна ведно на всички стаи има тераси, изложение юг и изток, целият апартамент е с вътрешна изолация.

 • Имоти

  Тристаен апартамент Казанлък

  8 години

  Апартамент ново строителство от 130 кв. м., находящ се в централна тиха част на гр. Казанлък. Имотът се състои от трапезария с кухненски бокс, две спални, като едната е разположена с вътрешна стълба на втори етаж, баня и тоалетна ведно на всички стаи има тераси, изложение юг и изток, целият апартамент е с вътрешна изолация.

 • Имоти

  Строителен парцел Казанлък

  8 години

  Строителен парцел, находящ се в град Казанлък с площ от 384 кв.м. с възможност за жилищно строителство. Парцелът се намира в тих квартал в близост до централната част на града.

 • Имоти

  Хотел в близост до град Казанлък

  8 години

  Хотелски комплекс разположен в сърцето на Розовата долина, в населено място с чудесна природа, което е в непосредствена близост до град Казанлък. Комплексът включва: Първи етаж - ресторант с две зали със седемдесет места, камина, бар, кухненски бокс и един апартамент. Вторият етаж разполага с три апартамента и една тройна стая. Третият етаж има два апартамента и четири стаи. Сградата има и приземен етаж, където са разположени котелно и складови помещения. Разгъната застроена площ на сграда е 1020 кв.м., разположена върху терен от 900 кв.м. Комплексът има и лятна градина, в която е разположено барбекю, чеверме, две тераси и навеси. Целият комплекс е ограден от монолитна ограда, а дворът е озеленен с декоративни дръвчета и асми до сградата има и гараж от 100 кв.м. Имотът се продава с цялото обзавеждане и оборудване.

 • Имоти

  Заведение област Стара Загора

  8 години

  Атрактивно заведение, находящо се на главен път София-Бургас. Заведението е със застроена площ от 486 кв.м., продава се с цялостното оборудване и обзавеждане. Разполага с 85 места вътре, както и лятна градина със 100 места. Има вентилация, видеонаблюдение, трифазно електричество /2 ел. табла/, сонда, хидрофор, питейна вода, соларна система за топла вода, голям паркинг. Парцелът е с променено предназначение с възможност за строеж на крайпътен мотел. Заведението е в отлично състояние, много добре поддържано, чудесно място за свободното време. Към заведението има и магазин за хранителни стоки.

 • Имоти

  Къща с. Крън, обл. Стара Загора

  8 години

  Монолитна къща в с. Крън, общ. Казанлък. Имотът се състои от приземен, един етаж и мансарда с дворно място от 680 кв.м. На етажа има три стаи, баня и тоалетна недовършени. Всички прозорци са с PVC дограма и отремонтиран покрив. Къщата е добро състояние с лесен достъп.

 • Имоти

  Къща гр. Казанлък

  8 години

  Монолитна къща находяща се в тих район на гр. Казанлък, разположена върху парцел от 462 кв.м., състояща се от приземен и един етаж с вътрешна и външна изолация. Жилищният етаж се състои от детска, спалня, всекидневна с кухненски бокс, баня и тоалетна. Приземен етаж, разполага със стая, изба, помещение за дърва и котелно. Лятна кухня разполага с една стая и кухненски бокс. В двора има навес, гараж, който е за две коли, с канал, външна тоалетна, асми и тревни площи. В цялата къщата има радиатори и се отопля от котела, разполага с климатици, слънчеви коректори и аспирация. Подовата настилка е ламиниран паркет в стаите и теракот в коридора и сервизните помещения. Стените в стаите са с изолация шпакловани и боядисани в цвят. Имотът е с обзавеждане в кухнята има вградена кухня с електроуреди във всекидневната има ъглов диван, маса и секция, в спалнята и детската са напълно обзаведени, банята и тоалетната са напълно оборудвани, душът е масажиращ. Прозорци и врати от PVC дограма, а входната жилищна врата е блиндирана, оградата е мололитна. Имотът е в отлично състояние.

 • Имоти

  Къща с търговска площ Казанлък

  8 години

  Къща на три нива в град Казанлък разположена в близост до центъра на града, ЗП 240 кв.м. и с РЗП 670 кв.м. Къщата е разположена с лице на улица с голям поток от туристи и това я прави атрактивна за развиване на всякакъв бизнес, свързан с туризма. Има градина с площ 100 кв.м. Сутереното ниво се състои от обширно помещение и оборудвано заведение с кухня и допълнителни работни помещения. Първият етаж е с търговско предназначение, има лице на улица. Вторият етаж е жилищен, обособени са две части всяка с по три стаи и баня и тоалетна. На това ниво има голяма тераса с прекрасна гледка. Има и тавански етаж, който може да се използва за живеене. Имотът е много подходяща инвестиция за хотел, заведение или магазин.

 • Имоти

  Многостаен апартамент Казанлък

  8 години

  Многостаен монолитен апартамент в гр. Казанлък. Имотът разполага с пет стаи, три тераси, баня и тоалетна по отделно, както и таванско и избено помещение. Апартаментът е разположен на нисък етаж в жилищна кооперация в широк център на града.

 • Имоти

  Четиристаен апартамент Казанлък

  8 години

  Четиристаен тухлен апартамент, находящ се в кв. Васил Левски на гр. Казанлък с площ 106 кв.м. Апартаментът се състои от дневна и трапезария обединени ведно, кухненски бокс, две спални и една тераса, другата тераса е вкарана в полза на трапезарията. Апартаментът е в много добро състояние, подовете във всички стаи са с паркет. Изложението е запад-изток. Към апартамента има гараж, таванско помещение и мазе. Разположен е на среден етаж, сградата разполага с асансьор. Отлична инвестиция, тихо и спокойно за живеене място, в близост до детска градина, училище и магазини.

 • Имоти

  Тристаен апартамент Казанлък

  8 години

  Монолитен апартамент в центъра на гр. Казанлък. Жилището се състои от две спални, голям дневен тракт с кухненси бокс, две тераси – едната е от страната на дневния тракт, а другата на двете спални. Баня и тоалетна по отделно. Към апартамента има и подземен гараж.

 • Имоти

  Тристаен апартамент Казанлък

  8 години

  Монолитен тристаен апартамент в центъра на град Казанлък с югоизточно изложение и разгъната застроена площ от 112 кв.м. Към жилището има избено и таванско помещение.

 • Имоти

  Двустаен апартамент Казанлък

  8 години

  Двустаен апартамент 72 кв.м. находящ се в тих център на град Казанлък. Състои се от хол, кухня, спалня, баня и тоалетна, две тераси. Изложение изток- запад. Към апартамента има прилежащо избено помещение.

 • Имоти

  Продава къща - гр. Казанлък-45000лв

  8 години

  СПЕШНО ПРОДАВА КЪЩА В КАЗАНЛЪК 65М2+ДВОР 270М2-45000ЛВ