Имоти офис Под наем

 • Имоти

  Офис ново строителство Казанлък

  8 години

  Отдава се офис в централната част на гр.Казанлък, ново строителство, 55 кв.м., изложение - изток/север. Офисът е със собствен санитарен възел.

 • Имоти

  Офис ново строителство Казанлък

  8 години

  Офис от 30 кв.м., ново строителство. Имотът е в следното състояние: алуминиева дограма, шумоизолиран, под - ламиниран паркет,разполага с отделна тоалетна и предверие, изолирано от работното място с остъклена врата. Офисът разполага с климатик. Спазени са всички разпоредби за охрана на труда. Имотът се намира в нова луксозна сграда в центъра на гр.Казанлък в близост са банки, обществени институции, хотели, комуникативно местоположение. Сградата разполага с асансьор.

 • Имоти

  Офис под наем център Казанлък

  8 години

  Офис ново строителство, 42 кв.м., разположен в централната част на гр. Казанлък, на изключително комуникативно и атрактивно място. Състоянието е следното: подът е с матиран теракот, издържан в светлосиво. Има частично обзавеждане, което включва кухненски шкаф, с вградени мивка и бойлер, в цветови и стилов синхрон с вратите. Лампите са луминисцентни, висящи и удобни за почистване. За стените е използван бял латекс. Разполага с климатик и собствен санитарен възел. Общите части са луксозни и добре поддържани, коридорите са с автоматично осветление.

 • Имоти

  офис под наем, 150м2, просторен, Герджикаофис под наем, 150м2, просторен, Герджика

  8 години

  Луксозен офис на 2 етажа в самостоятелна сграда след основен ремонт: саниран, PVC дограма, блиндирана външна врата, вътрешни МДФ-интериорни врати, ламиниран паркет, гранитигрес. На първи етаж: входно антре, сан. възел, просторно помещение около 60м2, архивник. Вторият етаж се състои от: 2 - помещения, 2 санитарни възли, 1 панорамна тераса. за контакти: 0878224080 Ася