Информация Пловдив

 • Информация

  Детайлно ревю на букмейкърът Betfair от Nostrabet

  2 години

  Предлага изключително много промоции и бонуси, един от лидерите в това отношение. Самата спортна борса пък представлява мястото, където един играч може да заложи срещу друг, да влезе в ролята на букмейкър.

 • Информация

  Детайлно ревю на Bwin от betenemyДетайлно ревю на Bwin от betenemy

  2 години

  Bwin е доказан букмейкър, с много богата история и утвърдени позиции на пазара за онлайн залози, така че всеки, който желае да се възползва от предложенията на букмейкъра, може да го направи още сега.

 • Информация

  Детайлно ревю за Bet365 от Efirbet

  2 години

  Bet365 взе лиценз за България, като вече сайта е достъпен за всички играчи. Освен това, вие може да създавате регистрация, тъй като България фигурира в списъка с държави при създаване на нова сметка. Бонусът за добре дошли е отново в размер на 100% или до 100 лв.

 • Информация

  Бухгалтер Болгария - Глобал Консулт

  3 години

  Българската република като мегаструктура с развиващ се пазар, ниски данъчни ставки и интересни сектори за развиване на дейност, е изключително приветлива за инвестиции. В уеб сайта ще намерите важна информация, която ще ви помогне ако сте пожелали да осъществявате предприемчива дейност в България. Имайки предвид разбиранията на хората и разпознавайки добре законите на Република България, ние ще ви подсигурим полезна информация. Предлагаме всякакви видове услуги - счетоводни услуги, услуги по регистрация на ООД/ЕООД и много други.

 • Информация

  Цени за регистрация на фирма от Глобал Консулт

  3 години

  Global Consult Bulgaria предоставя услуги по регистрация на фирма, годишно счетоводно приключване, абонаментно счетоводно обслужване и други финансови услуги. Компанията е с голям експириънс в областта на административно-счетоводните услуги. Global Consult има за водеща задача да преоткрие най-оптималното важно решение за Вашите финанси. Заедно с нашата компания разполагате с доверен партньор. За повече актуална информация разгледайте уебсайта www.kantora.eu .

 • Информация

  Събиране на дългове, вземания, финансова информация

  6 години

  „ДЕЛОВИ ГРУП” ООД е регистрирана по българското законодателство фирма с основен предмет: дейности по събиране на вземания и финансова информация, като предоставя информация и проучвания във връзка с предлагани финансови услуги. Съдейства за събиране на дългове като извънсъдебно и съдебно организира дейности по финализиране на проблемни кредити, заеми, дългове по договори, неизплатени суми, посредничи при изкупуване дългове, вземания, съдейства при кредитиране и рефинансиране. Организира дейности по търгове на недвижими имоти. Адрес за контакти: „ДЕЛОВИ ГРУП” ООД град Пловдив, ул. „Драва” № 5 Телефони: 032/96 33 11; 0898 82 97 24 www. turgovebg. com E-mail: [email protected] bg; [email protected]