Продава Плевен

 • Продава

  Оригинални маркови часовници - Timedix

  6 месеца

  Timedix Ви предлага подбрани маркови часовници на намалени цени. Всички наши продукти са 100% оригинални модели на световноизвестни марки. При нас можете да откриете ликвидационна стока на модели от настоящи и минали колекции, които сте мислели, че вече няма да срещнете никога! Не само това, ние ви ги предлагаме на възможно най-ниски цени. По някои от продуктите ни може да имат минимални забележки, но те ще бъдат предварително упоменати. Всеки продукт минава през внимателна проверка от опитен часовникар, за да сме сигурни, че до вас достига НАЙ-ДОБРОТО!

 • Продава

  Електронна въдица,Електрическа въдица 720WЕлектронна въдица,Електрическа въдица 720W

  6 месеца

  Устройството генерира импулси с честота 10-100 херца и амплитуда 1200-1500 волта, при нормално-заредена батерия.Дължината на импулса е с дължина,подходяща за всякакъв вид и големина риба.Предвидени са две степени на работното напрежение,което го прави успешно приложимо за малки и големи водоеми и реки.Мощността на импулса е около 2000 вата,а максималната консумация от батерията 720.Предвиден е режим "СОМ",който се включва лесно с превключвател,както и принудително охлаждане с вентилатор!Работен интервал до 10 метра при дълбочина на водата 1,5-10 метра.Изпробвано в работни условия.Уредът е подходящ и за зимни условия.За максимално използване параметрите на устройството е необходим акумулатор от 12 амперчаса нагоре,12 волта.При нормална експлоатация надеждността е много висока.Сервиз и постоянни консултации.Клеми и дължина на стартовия кабел по желание.

 • Продава

  Магазин за ловно-рибарски аксесоари - Крез FishingМагазин за ловно-рибарски аксесоари - Крез Fishing

  1 година

  Онлайн магазинът на Крезз ЕООД krez-fishing.com е изцяло насочен към оборудване на риболовни принадлежности за всеки любител. Създадена през 2002г, днес фирмата разполага с три склада за търговия на едро, профилирани в различните направления и седем магазина в рамките на гр. Плевен. Компетентни продавач-консултанти са на Ваше разположение. Предлагаме бързо и качествено обслужване. През последните години нашите клиенти са и наши приятели.

 • Продава

  Електронна въдица 350WЕлектронна въдица 350W

  1 година

  Устройството генерира импулси с честота 10-100 херца и амплитуда 1000-1200 волта,при нормално-зареден акумулатор.Това е един икономичен и много опростен вариант за работа,подходящ за по-малки реки и средни водоеми.Дължината на импулса е фиксирана с необходимата дължина,така че работата на устройството е ефикасна за всички големини риба.Консумацията е от 10 до 25 ампера,което е достатъчно да се използва акумулатор от 7 амперчаса и повече,12 волта.Изпробвано в работни условия!Максимално разстояние за ефикасна работа при дълбочина на водата около 1 метър е 6-10 метра.При по-дълбоки води работния интервал се променя пропорционално.В корпуса е вграден вентилатор за принудително охлаждане,който работи само в режим на работа на устройството.Постоянен сервиз и консултации за работа.При нормална експлоатация надеждността е много голяма.

 • Продава

  Muscle Pharm 50 % НАМАЛЕНИЕMuscle Pharm 50 % НАМАЛЕНИЕ

  1 година

  САМО СЕГА 50% НАМАЛЕНИЕ!!! MUSCLE PHARM АТРАКТИВНИ ЦЕНИ!!! TESTOSTERONE MIX 10 ml/250 mg 55 лв. TESTOSTERONE PROPIONATE 10 ml/100 mg 49 лв. TRENBOLONE BASE 10 ml/100 mg 62 лв. TESTOSTERONE SUSPENSION 10 ml/100 mg 44 лв. STANOZOLOL 10ml/100 mg 55 лв. BOLDENONE 10 ml/200mg 49 лв. DROSTANOLONE PROPIONATE 10 ml/100 mg 45 лв. NANDROLONE DECANOATE 10 ml/200 mg 44 лв. TRENBOLONE 10 ml/77 mg 62 лв. TESTOSTERONE CYPIONATE 10 ml/250 mg 55 лв. TESTOSTERONE ENANTHATE 10ml/250 mg 50 лв. www.massformula.alle.bg

 • Продава

  Примамки за риба от Крез FishingПримамки за риба от Крез Fishing

  1 година

  Онлайн магазинът на Крезз ЕООД krez-fishing.com предлага богата гама от продукти за всеки риболов. Ще намерите качествени примамки за риба, привличащи по най-реалистичен начин всеки хищник. Предлагат се различни съвременни модели като: силиконови рибки от изключително мек силикон; пластмасова версия на „болна рибка“, която веднага променя настроенито на иначе незаинтересованите риби; прецизно изработени блесни с плавно въртене във водата.

 • Продава

  Електронна въдица.Електронна въдица.

  2 години

  Работно напрежение 600V-800V на празен ход с две степени.Пулсации с честота 10 - 100Hz и амплитуда около 1500V.Режим "Сом". Максимална мощност,консумирана от акумулатора 720W.Вграден вентилатор за принудително охлаждане. ИЗПРОБВАНО в работни условия, препоръчително акумулатор над 20 A/h, гарантиращ достигане на максималните параметри на устройството. Гаранция, ръководство за експлоатация, постоянни консултации.

 • Продава

  продава

  2 години

  продавам пчелни кошери GSM 0885212021

 • Продава

  Mъжки часовници

  2 години

  В F-time.eu ще намерите бестселърите на наложилите се на часовникарската сцена брандове като Casio, Police, Cerruti. Следете невероятните ни предложения и промоции и зарадвайте себе си или вашата половинка с изтънчен часовник бижу.

 • Продава

  сексуални стимуланти за женисексуални стимуланти за жени

  2 години

  ИСПАНСКАТА ЗЛАТНА МУХА ще свърши това вместо вас. Ще накара вашата партньорка да й се прииска да прави секс на момента, и да е готова на всичко за да го получи!http://topstimulanti.com

 • Продава

  отслабни с мейзитанготслабни с мейзитанг

  2 години

  Напълно натурален Създаден е от точна комбинация на билки, които на 100 % ще ви накарат да отслабнете и то значително без каквито и да е лишения, досадни диети, тежки тренировки и странични ефекти.

 • Продава

  Електронна въдица.Електронна въдица.

  3 години

  Работно напрежение 600V, пулсации с честота 20 - 120Hz и амплитуда плюс 100V. Вграден вентилатор за принудително охлаждане, звукова сигнализация за слаба батерия /10V/, приблизително. ИЗПРОБВАНО в работни условия, препоръчително акумулатор поне 7Ah 12V, гарантиращ приблизително 45 минути работа на минимална мощност. Гаранция, ръководство за експлоатация, постоянни консултации. Възможност за варианти с повишена мощност, макар че този гарантира работа в интервал над 6 метра при нормално зареден акумулатор!

 • Продава

  STEROIDI СТЕРОИДИSTEROIDI СТЕРОИДИ

  5 години

  ANAPOLON (Abdi Ibrahim Турция)- 20 таблетки - 50 милиграма ЦЕНА: 27 лв. Deca Durabolin Organon Holland - 2ml/200 mg Цена: 6 лв. SUSTANON PAKISTAN - 1ml/250mg ЦЕНА: 4,50 лв. Winstrol Depot - Desma - 1ml/50 mg ЦЕНА: 7 лв. http://massformula.alle.bg/ http://meizitangbg.alle.bg/

 • Продава

  ФИТОНОЛФИТОНОЛ

  5 години

  ФИТОНОЛ 100 капсули - 69 лв. Абсолютно нов и безвреден стероид от групата на брасиностероидите. Ефективно допълнение към курса на прием на Екдистерон Атлетик. Активната субстанция на Фитонола е епибрасинолид, който е един от естествените растителни (фито) хормони от групата на брасиностероидите. Това е едно от немногото стероидни съединения (заедно с екдистерона - активната субстанция на Екдистерон Атлетик) , които са легален допинг и са официално разрешени за приемане от спортната медицина! Фитонол е разработен с усилията на биохимици, лекари и специалисти в областа на спортната медицина, като мощен въстановителен препарат и адаптоген. В последните години са проведени многочислени изпитания по отношение на безопастността и ефективността на Фитонола. След приема на Фитонол, организмът се справя лесно с големите физически натоварвания, като се увеличава значително работоспособността му. Резултатите от използването на Фитонол в тренировъчния процес при разни видове спортове позволяват да се направят следните изводи : 1. Биологически активната добавка ФИТОНОЛ оказва положително действие на състоянието на адаптация, което се изразява в стабилизация на морфологическите и биохимическите показатели. 2. Приема на Фитонол способства за достоверното увеличаване на скоростно-силовите показатели и работоспособност на организма. 3. Приема на Фитонол нормализира показателите на кръвта (увеличение на хемоглобина и хематокрита до пределни величини, допустими по критериите на допинг контрола). Влияе на липидния обмен, намалявайки нивото на холестерина и триглицеридите. Дозировка : до 3 капсули (75 мг) в ден заедно с витамин А и Е, в условията на интензивни тренировъчни и състезателни натоварвания, курс на прием максимум 30 дена, което се редува с Екдистерон Атлетик (20-25 дена Екдистерон Атлетик, след което един курс Фитонол) 1 капсула съдържа 25 мг чист епибрасинолид . В една опаковка има 100 капсули по 400 мг (помощни вещества декстроза, желатин). Най целесъобразно е редуването на Екдистерон Атлетик (първоначален курс) с Фитонол (следващ курс) за запазване и стабилизиране на резултатите ! Противопоказания и странични ефекти : Фитонол е природен (натурален) нехормонален продукт, който не влияе на обмена (метаболизма) на човешките полови хормони! Не предизвиква странични стероидни ефекти, тъй като механизма на действие е друг. Не е вреден за организма ! Сертифициран продукт от Антидопинговия Център на Русия в Москва, в употреба от всички национални отбори на Русия, Белорусия, Украйна, както и от активно занимаващи се с културизъм спортисти в тези страни. ЛЕГАЛЕН ДОПИНГ !

 • Продава

  ЕКДИСТЕРОН АТЛЕТИК - Легалният ДопингЕКДИСТЕРОН АТЛЕТИК - Легалният Допинг

  5 години

  Екдистерон Атлетик - Легалният Допинг 100 капсули - 65 лв. 1) Увеличава се синтеза на протеините и натрупването на протеини и глюкоген в мускулите, съответно расте мускулната масса ! 2) Реално се увеличава физическата сила и издържливостта 3) Бързо въстановяване след тежки и интензивни натоварвания и тренировки 4) Корекция на телесната маса чрез изгарянае на излишните мазнини 5) Повишаване на половата активност и сексуалното желание (либидо) 6) Стимулира се синтеза на протеини в нервните тъкани и се подобряват нервните функции(намаляване на стресса, депресивните състояния, фобиите и състоянието на страх) 7) Увеличава се сухата мускулна масса 8) Намалява се междинния слой мазнини 9) Намалява се нивото на кортизола 10) Предотвратява (няма) «ароматизацията» 11) Стабилизира се нивото на захар в кръвта и помага на глюкогена да се транспортира не само до мускулите, но и към други вътрешни органи. 12) Предотвратява процесса на отлагане на мазнините посредством стабилизацията на нивото на захар и инсулин в кръвта 13) Намалява нивото на холестерина в кръвта 14) Подобрява клетъчните мембрани. 15) Има антиоксидантен ефект 16) Благоприятно влияе на сърдечния ритъм , стабилизира аритмията на сърцето, подобрява се общото кръвообращение и се намалява честотата на сърдечните съкращения . Няма странични ефекти както при забранените анаболии , а именно : не се наблюдава повишено кръвно налягане и главоболие, няма ароматизация, не се подтиска половата система и либидото. http://massformula.alle.bg/ За поръчки: e-mail: [email protected] 0883327278 , 0878978434

 • Продава

  ЧТППК ЕДИНСТВО

  6 години

  ЧТППК ЕДИНСТВО изпълнява производство на зърно за селскостопански нужди и за промишлеността. Търгува със зърнени култури - царевица, ечемик, пшеница, слънчоглед. Лозарски насаждения и добив на грозде. За въпроси и контакти, адрес: с. Лозица, обл. Плевен, ул. Борис Ганев 53, 0886/ 225 795.

 • Продава

  ЛИПОВОН Lipovon ЛЯТНА ПРОМОЦИЯЛИПОВОН Lipovon ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ

  6 години

  ЛИПОВОН УЛТРА ЕФЕКТИВНА ФОРМУЛА ЗА БОРБА С НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО – ГАРАНТИРАНО ОТСЛАБВАНЕ ОТ 3-5 КИЛОГРАМА СЕДМИЧНО, В ЗАВИСИМОСТ ОТ НАЧАЛНОТО ТЕГЛО. ИЗЦЯЛО НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ, ЛЕСЕН ЗА ПРИЕМАНЕ – САМО ЕДНА КАПСУЛА ДНЕВНО! Всяка от капсулите за редукция на теглото съдържа: LIPOVON COMPLEX FORMULA® 400mg Hoodia Gordonii Extract (20:1) - 350mg Garcinia Cambogia Extract - 50mg Начин на действие: Екстрактът от Худия Гордонии подтиска апетита. Екстрактът от Гарциния Камбоджа повишава метаболизма. Опаковката съдържа 30 капсули. Препоръчителна доза: 1 капсула дневно Цена: 48 лв. При покупка на 2 бр. - по 46 лв. за 1 бр. При покупка на 3 бр. - по 44 лв. за 1 бр. При покупка на 10 бр. - по договаряне! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА + ПОДАРЪК! http://massformula.alle.bg/lipovon-ltd-mexico/

 • Продава

  Kamagra gel 7 pack (Kamagra Oral Jelly)Kamagra gel 7 pack (Kamagra Oral Jelly)

  6 години

  Kamagra gel 7 pack (Kamagra Oral Jelly) Камагра е едно от най-ефективните средства за борба с импотентността, еректилната дисфункция и краткотрайната ерекция. Тя има гарантирано действие между 4 и 6 часа и ще спомогне да изпитате отново и увеличите многократно удоволствието от секса. Състав: Всяка опаковка Камагра "Oral Jelly" съдържа 100 мг. Силденафил цитрат (Sildenafil Citrate). Действие: Силданафилът е съставка, която предизвиква разширяване на кръвоносните съдове на пениса и увеличава притока на кръв. Това води до успешно преодоляване на еректилната дисфункция и до увеличаване на продължителността на ерекцията от 4 до 6 часа Начин на употреба: Камагра "Oral Jelly" се приема по веднъж дневно, около 25 - 30 минути преди желания ефект. Най-добър и бърз резултат се постига, когато приемането на продукта е съчетано със сексуална стимулация. Алкохолът и мазната храна забавят действието на Камагра. Максимална употреба - 1 опаковка на ден! * Да не се приема от хора алергични към Силденафил цитрат. * Да не се приема от хора със сърдечно съдови проблеми и високо кръвно налягане. * Преди употреба се консултирайте с вашият лекар. * Да се съхранява при температура между 5-25 градуса C. Производител: Ajanta Pharma, Mumbai, India Опаковката съдържа 7 пакетчета в кутия с различни вкусове като се приема през устата! 5 ml. / 100 mg. ЦЕНА: 19 лв. При покупка на 250 кутии - по 6 лв. за кутия! http://massformula.alle.bg/anabolni-steroidi/

 • Продава

  ESTANOZOLOL (SYDGROUP AUSTRALIA KENGAROO)ESTANOZOLOL (SYDGROUP AUSTRALIA KENGAROO)

  6 години

  ESTANOZOLOL (SYDGROUP AUSTRALIA KENGAROO) Използва се за "изсушаване", изчистване на излишни килограми, стапяне на мазнини, издържливост и сила. Според повечето атлети покачването на мускулна маса е 100% чисто, без омазняване. Комбинира се с Анавар. 20 ml. / 100 mg. ЦЕНА: 80 лв. http://massformula.alle.bg/anabolni-steroidi/

 • Продава

  СТЕРОИДИ SREROIDSСТЕРОИДИ SREROIDS

  6 години

  Продавам стероиди на атрактивни цени! За повече информация посетете: www.massformulasteroids.alle.bg

 • Продава

  Тютюн 30 лв. за 1 кг. Промоция

  7 години

  ТЮТЮН за пълнене на цигари с ръчна машинка сорт вирджиния Тютюнът е с мек вкус. ЦЕНА 30 ЛВ. ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА тел.0899247992

 • Продава

  Sell NKM1300 toner cartridge chip

  8 години

  Printegerer Color Technology Co.LTD here, exporting kinds of toner chips and toner cartridges,OPC drum. we are a gold manufacturer on the biggestintegerernational B2B website of www.alibaba.com,our website is http://printegerercolorltd.en.alibaba.com It is the compatible toner chip and it is produced by our own brand of printegerercolorltd Usd in cartridge: NKM1300 Usd in printegerer: QMS 1300/1300W/1350/1350W/1380/1390 Printeger pages: 6K Stable performance and good quality; High pages for printegering; Best price and fast delivery; Good after-sale service etc.

 • Продава

  Sell 4047-403(DK) toner cartridge chipSell 4047-403(DK) toner cartridge chip

  8 години

  We are a gold and trusted supplier by the biggest integerernational B2B site ,our website is http://printegerercolorltd.en.alibaba.com/ and www.toner-cartridge-chip.com.cn.You can check it!We have worked out some new toner cartridge, toner cartridge chip ,laser toner chip,OPC drum chip. Such as Sumsang, Epson, Xerox, Minolta, Lexmark, Sharp, Oki, Dell, Kyocera, Olivetti, Triumph-Adler, Ricoh, brother, Panasonic, HP/Canon. Also,I want to tell you a news : we have worked out many new toner cartridge chips , such as: hp 285A, hp278 A. New HP 2600 chip , HP 4014 chip,HP CP1215/1515 chip ,the Dell 3110 chip,Xerox 6180 chip,Xerox WC 1218, Epson AC3800 chip,Epson C2600 chip , Samsung CLP-350 chip,Samsung ML-1666 chip,Kyocera Tk-Tk-715,TK-675,TK-310,Tk-130 etc chip,HP CB435A/436A/388A chip etc. Our philpsophy is to provide the best quality and services with our edge in cost competitiveness to our customers. We have advanced production equipments and techniques for the manufacturing of consumables materials If you are integererested in our products, please let me know. and We are also offer OEM service. Printegerer Color Technology Co.LTD is ready to serve you And we have much advantage in manufacturing the toner cartridges.We have been doing this business for many years.Our quality is very good and our sales conditions and price are very competitive, quickly delivery and reliable quality warranty.You won't have worries after sales.Our quality warranty is as follows: If there is any of the defectives,I'll exchange for you directly in your next order by adding the same amount claimed .And our defective rate for chip is less than 0.3%.Our defective rate for toner cartridge is less than 3%. And if your order is large enough, we will pay shippment cost for you! Please don’t hesitate to contact me if you have any questions . Thanks for your reading. I am looking forward to your reply. Best wishes! Contact e-mail:[email protected] Skype: printegerercolorltd.ship ICQ: 622067120

 • Продава

  продуктите от стиропор

  8 години

  Foam Fantasy e специализиранa в работа с (EPS) и (XPS) - 3D букви във всякакъв вид шрифт и размери,колони, бази, капители (за екстериорна или интериорна употреба), логa и графика, пространствени знаци, тотеми, индивидуални форми.