Продава Антипаркинг устройства

 • Продава

  Скоби за паркинг и паркомястоСкоби за паркинг и паркомясто

  8 години

  Механична скоба за паркоместа, известна още като стопер, блокер, предпазител, ограничител, бариера и др. Създадена да предпазва гаражи, паркоместа и други зони от неоторизирано паркиране и достъп. Заключване с катинар.

 • Продава

  Автоматична скоба за паркинг и паркомясто с дистанционно управлениеАвтоматична скоба за паркинг и паркомясто с дистанционно управление

  8 години

  Как винаги да запазите паркомястото си свободно? Парк стоп се повдига и снижава с помощта на дистанционно управление и е изключително лесна за монтаж. Не се нуждае от никакви електрически кабели или специален монтаж - обикновен монтаж с анкерни болтове. Лесна за употреба. Управлявате, без да слизате от автомобила. Гаранция за работоспособност. Парк стоп е проектирана за работа във всякакви климатични условия. Автоматичният механизъм е защитен със здрава, боядисана структура, която издържа на силен удар или сблъсък. Максимална сигурност. Автоматичното устройство се захранва с презареждащи нисковолтови батерии до 3000 маневри с едно зареждане. Гъвкавост. Размерите на бариерата са създадени и изпробвани, така че да прилягат на всеки паркинг и превозно средство: 54 х 45 х 40 см (височина х дължина х широчина). 2 години гаранция!

 • Продава

  Скоби за паркинг и паркомястоСкоби за паркинг и паркомясто

  8 години

  Механична скоба за паркоместа, известна още като стопер, блокер, предпазител, ограничител, бариера и др. Създаден да предпазва гаражи, паркоместа и други зони от неоторизирано паркиране и достъп. Заключване с катинар.

 • Продава

  Антипаркинг колчетаАнтипаркинг колчета

  8 години

  Антипаркинг колчета, известни още като колонки, пилони, стопери или ограничители. Приложими в градски зони за контрол на достъпа по тротоари, площади, паркинги и др. Предлагат се в различни размери, с цилиндрична или правоъгълна форма. Възможни размери: * Диаметър: Ф=48.3 мм; Ф=60.3 мм * Височина: от 40 до 120 см Цветове: жълт, черен, червен и бял - основни и комбинации със светлоотразителни ивици.