Продава детски стоки

 • Продава

  Детски игри и дървени играчки HABA от ИЛИНОР, shop.ilinor.bgДетски игри и дървени играчки HABA от ИЛИНОР, shop.ilinor.bg

  4 години

  За нас възрастните всичко изглежда много просто и лесно, но за едно малко дете, което тепърва преоткрива света около себе си, нещата не са толкова прости. Тук на помощ идват занимателните и образователни детски игри на НАВА. Немската фирма НАВА е производител на качествени детски стоки – игри, дървени играчки и бебешки дървени дрънкалки. ИЛИНОР е фирма, която цени точно това и не прави компромис с качеството на стоките за нашите деца. Едни от най-интересните продукти на немската фирма са креативните и забавни игри. Те се разделят на три основни поредици:„Моите първи игри“ са предназначени за деца на възраст 2+ . Частите са проектирани спрямо детската ръчичка. Игрите в тази група имат за цел да помагат на децата в координацията око-ръка, да опознават цветовете и формите, както и да развият креативността си.Втората категория е ”Образователни игри” за деца 3+ години.С тези игри децата опознават света около тях, стимулират тяхното въображение и концентрация.Креативните и забавни игри способстват общуването между дете и родител.Играейки с него, родителят е и учител.Третата категория игри HABA е ”Развлекателни игри” за деца 4+ години. Това са игри със състезателен характер, които спомагат за развитието, креативността и колективността при децата.Основно те са за наблюдателност и концентрация. Изключително забавни с различна тематика и приключения.Подходящи са и за възрастни. Игрите са изработени от качествен дървен материал и картон, а размерите и формите са съобразени изцяло с малките детски ръчички. Всички игри са много цветни и пъстри, с което грабват веднага вниманието на детето. Отделните елементи позволяват да се играе самостоятелно като ролева игра, или колективно с други играчи като състезателна игра. Качествените детски игри развиват познавателните способности и въображението на детето, което ги прави още по-полезни.

 • Продава

  Кенгуру за бебе

  6 години

  Продавам кенгуру за бебе на Бертони. Отлично състояние.

 • Продава

  Продавам комбинирана количка Чиполино Рапидо 6

  6 години

  Продавам комбинирана количка Чиполино Рапидо 6. С много екстри, удобна, маневрена и е и лесно проходима в сняг и пясък. С раница, чувалче и дъждобран. Кошницата освен за количката се използва и в колата от 0-13кг и за успокояване на бебето може да се използва и за люлеене вкъщи.Алуминиева рамка, механизъм за лесно сгъване с една ръка, сгъната количката стои самостоятелно, 3 положения на гръбчето включително пълно легнало положение, поставка за крака, регулираща се на височина, свалящ се преден борд, задната част на сенника се сваля посредством цип, като отдолу остава мрежичка против комари за летния сезон, предни двойни завиващи колела, размер на колелата – предни 8" и задни 9.5", всички колела със здрави амортисьори, голям кош за багаж, чанта, покривало за крака и дъждобран, оборудвана с необходимите адаптори за поставяне на столчето за кола. Цена 180лв.