Работа България

 • Работа

  Намерете предложения за постоянна работа и работа по проект

  1 година

  В сайта http://bgrabota.eu ще попаднете на широко многообразие от източници на работа на пълен и на половин ден. Добавихме на едно място най-важната информация, която ще ви трябва, за да сте на служба. която е в крак с вашите индивидуални претенции и условия. Насреща сме и за непрекъсната подкрепа за добиване на подготовка и умения чрез разнообразни полезни курсове. БГ Работа е единственият сайт, който ще ви е достатъчен да разгледате, за да постигнете плановете си. Няма нужда да пропилявате времето си с безброй многото предложения във всички сайтове. В наши ръце остава да ви представим селекция от обяви, които ще са ви полезни.

 • Работа

  Работни места по браншове

  1 година

  В сайта БГ Работа ще откриете голямо разнообразие от обяви за работа в конкретни браншове. Добавихме заедно всичката задължителна за вас информация, за да успеете да заемете служебна позиция. съвпадаща с индивидуалните ви предпочитания. Предлагаме и непрекъсната подкрепа за добиване на подготовка и умения чрез различни ефективни стажове и курсове. БГ Работа е уникален сайт, който има нужда да разгледате, за да осъществите намеренията си. Безпредметно е да пропилявате времето си с хилядите предложения във всички сайтове. В наши ръце остава да ви представим единствено тези, които ще са ви полезни.

 • Работа

  Club Asteria - солидни доходи, инвестиции, бизнес  възможности - финансова свобода!Club Asteria - солидни доходи, инвестиции, бизнес възможности - финансова свобода!

  7 години

  Club Asteria - сигурният начин да станете финансово независим. Светът избра този път и ето - той достигна и до нас. Можем вече уверено да се сбогуваме с кризата и да погледнем настойчиво към мечтите си. Запомнете - не е нужно да каните никого, да продавате нещо или да рискувате с вложения! Бивш директор от Световната Банка и група сериозни бизнесмени - все хора със завидна репутация, правят всичко това възможно. За повече информация: http://club-asteria.t35.com

 • Работа

  Оператори за call center

  8 години

  Търси оператори за call center с италиански език. Почасово или на пълен работен ден, в удобно време. Работата представлява информационна дейност за алтернативната енергия.