Стоки за дома Плевен

 • Стоки за дома

  Камери за вграждане - онлайн магазин ВладексКамери за вграждане - онлайн магазин Владекс

  6 месеца

  В Онлайн магазин „Владекс” може да откриете разнообразни модели камери за вграждане. Продуктите използват твърдо гориво и са предназначени за отопление на битови и обществени помещения. Тяхната основа е изработена от корпусна ламарина, а горивните камери са с термошокова стъклокерамика. Моделите включват и чугунена скара, тухлена облицовка, врати за зареждане, пепелник, клапа за регулиране на тягата и фурна със закалено стъкло.

 • Стоки за дома

  Електрически конвектори – онлайн магазин ВладексЕлектрически конвектори – онлайн магазин Владекс

  8 месеца

  Онлайн магазинът „Владекс” ООД Плевен е с предмет на дейност търговия на едро. Електрическите конвектори, които предлагаме, са елегантни и компактни. Работата им е на принципа естествена конвекция. Моделите работят безшумно, някои от тях имат възможност за монтиране на стена. Постигат ниско натоварване и гарантират по-дълъг живот, тъй като неръждаемите нагреватели са с два пъти по-голяма дължина.

 • Стоки за дома

  Владекс - водопроводни и отоплителни инсталации

  8 месеца

  Разкрасете дома си с нови и потребни уреди от онлайн магазина Владекс ООД. Моделите продукти включват бойлери, камини, печки и котли, отоплителни и готварски уреди. Предметът на дейност е търговия на едро и дребно с компоненти за водопроводни и отоплителни инсталации, оборудване за бани, камини и печки.

 • Стоки за дома

  Балюстри - Парапети - БалюстрадиБалюстри - Парапети - Балюстради

  11 месеца

  Производство, доставка и монтаж

 • Стоки за дома

  Аксесоари за Вашия дом – сервизи, тенджери, тави, тигани, само при нас на отлична цена.Аксесоари за Вашия дом – сервизи, тенджери, тави, тигани, само при нас на отлична цена.

  1 година

  Имате нужда от аксесоари за Вашия дом? В електронния магазин РПК „Наркооп“ – Плевен може да откриете сервизи, тенджери, тави, тигани,подноси и сушилници.

 • Стоки за дома

  Бул Стейшън - Чипове за тонер касети

  3 години

  Онлайн магазин за тонер касети и принтер консумативи. Магазинът на Бул Стейшън продава както копирна техника, така и консумативи за нея. Магазинът продава касети за лазерни принтери на много добра цена.

 • Стоки за дома

  Онлайн магазин Барбарон

  3 години

  Онлайн магазин за уникални детски подаръци. Различни видове детски барбарони. пуф възглавнички, пуф табуретки и други играчки за деца на изгодни цени!