Стоки за дома Плевен

 • Стоки за дома

  Пречиствателна станция за дома

  3 седмици

  Пречиствателните станции, които предлагаме са с отлично качество и без нужда от зареждане с активни утайка или други консумативи. Това са съвременни и модерни индивидуални пречиствателни съоръжения, които успешно вече 14 години заменят септичните ями в България.Компактните пречиствателни станции за отпадни води BioCleaner® на чешката фирма Envi-pur представляват оптимално решение за всички населени места без централна канализация. Технологията на пречистване е напълно аеробна и не е нужно да се добавят никакви консумативи. Тези пречиствателни станции работят перфектно и са изключително икономични. Пречиствателни станции BioCleaner® са модулни и се произвеждат в Република Чехия. Доставят се в напълно напълно завършен вид и се инсталират от оторизирани специалисти на представителя за България Ейч Джи Енд Сонс ЕООД. Пречиствателни станции BioCleaner® са абсолютно без никакви консумативи и експлоатацията им не изисква никакви разходи. Безаварийната работа на Пречиствателни станции BioCleaner® е гарантирана! За повече информация и ценова оферта : http://hg-sons.com/kontakti.html Или на тел: 0886772566 инж. Георгиев Безплатен оглед на място!

 • Стоки за дома

  Бойлери на добри цени - ВладексБойлери на добри цени - Владекс

  6 месеца

  Онлайн магазин Владекс ООД предлага различни видове бойлери на достъпни цени. Моделите са доверени на качествените производители Tesy, Tedan, Eldommix и Елдоминвест. В категорията ще намерите високо обемни, малолитражни, неръждаеми, обемни, проточни, бойлери със серпина и др. Монтажът зависи от вида на модела, но могат да се поставят вертикално, хоризонтално, под мивка, за баня и за кухня.

 • Стоки за дома

  Aлуминиеви радиатори - Владекс ООДAлуминиеви радиатори - Владекс ООД

  8 месеца

  Онлайн магазинът Владекс ООД предлага висококачествени алуминиеви радиатори на изгодни цени. Радиаторите са с елегантен и модерен дизайн на известния италиански производител Калдо. Те са с отлични термични качества и се отличават с висока топлинна мощност. Алуминиевите радиатори с марка Хелиос също са проектирани в Италия и включват най-новите технологии с голям коефицент на производителност и разумно спестяване на разходите.

 • Стоки за дома

  Камери за вграждане - онлайн магазин ВладексКамери за вграждане - онлайн магазин Владекс

  1 година

  В Онлайн магазин „Владекс” може да откриете разнообразни модели камери за вграждане. Продуктите използват твърдо гориво и са предназначени за отопление на битови и обществени помещения. Тяхната основа е изработена от корпусна ламарина, а горивните камери са с термошокова стъклокерамика. Моделите включват и чугунена скара, тухлена облицовка, врати за зареждане, пепелник, клапа за регулиране на тягата и фурна със закалено стъкло.

 • Стоки за дома

  Електрически конвектори – онлайн магазин ВладексЕлектрически конвектори – онлайн магазин Владекс

  1 година

  Онлайн магазинът „Владекс” ООД Плевен е с предмет на дейност търговия на едро. Електрическите конвектори, които предлагаме, са елегантни и компактни. Работата им е на принципа естествена конвекция. Моделите работят безшумно, някои от тях имат възможност за монтиране на стена. Постигат ниско натоварване и гарантират по-дълъг живот, тъй като неръждаемите нагреватели са с два пъти по-голяма дължина.

 • Стоки за дома

  Владекс - водопроводни и отоплителни инсталации

  1 година

  Разкрасете дома си с нови и потребни уреди от онлайн магазина Владекс ООД. Моделите продукти включват бойлери, камини, печки и котли, отоплителни и готварски уреди. Предметът на дейност е търговия на едро и дребно с компоненти за водопроводни и отоплителни инсталации, оборудване за бани, камини и печки.

 • Стоки за дома

  Балюстри - Парапети - БалюстрадиБалюстри - Парапети - Балюстради

  1 година

  Производство, доставка и монтаж

 • Стоки за дома

  Аксесоари за Вашия дом – сервизи, тенджери, тави, тигани, само при нас на отлична цена.Аксесоари за Вашия дом – сервизи, тенджери, тави, тигани, само при нас на отлична цена.

  2 години

  Имате нужда от аксесоари за Вашия дом? В електронния магазин РПК „Наркооп“ – Плевен може да откриете сервизи, тенджери, тави, тигани,подноси и сушилници.

 • Стоки за дома

  Бул Стейшън - Чипове за тонер касети

  4 години

  Онлайн магазин за тонер касети и принтер консумативи. Магазинът на Бул Стейшън продава както копирна техника, така и консумативи за нея. Магазинът продава касети за лазерни принтери на много добра цена.

 • Стоки за дома

  Онлайн магазин Барбарон

  4 години

  Онлайн магазин за уникални детски подаръци. Различни видове детски барбарони. пуф възглавнички, пуф табуретки и други играчки за деца на изгодни цени!