Събития Информация

 • Събития

  Социална мрежа за риболовциСоциална мрежа за риболовци

  11 месеца

  Какво е Fishbook? Fishbook е проектиран специално за нас риболовците, тук можете да споделяте улова си с другите потребители, да качвате нови и атрактивни места за риболов, да споделяте снимки от Вашите риболовни излети с приятели. Това е мястото, в което можете да търсите, зарибени водоеми базирайки се на опита на другите фишбукъри за да си спестите разходи от разходки напразно. Кажете на приятелите си къде и на какво кълве в момента.Споделяйте любимите си места и снимки с други рибари или се срещайте онлайн с хора, които вече са били на тези места за риболов. Можете дори да организирате съвместни пътувания за риболов, като поканите приятелите си чрез страницата на Fishbook.bg Fishbook също ви позволява да съхранявате и отпечатате вашите снимки на улова и другите потребители да Ви се радват , или Вие да се възхищавате и споделяте  улова, на другите фишбукъри в нашата социална мрежа. Fishbook ще провежда постоянно конкурси за хваната най-голяма риба или количество улов в кг.,уловени в рамките на определен период от време, като ние си запазваме правото да раздаваме невероятни награди, така че хвърляите едно око на страницата за събития и състезания. Ние искаме Fishbook да бъде най-голямата и най-добре работещата рибарска общност в интернет,и за това приветстваме всякакви идеи. Свържете се с нас [email protected] с Ваша идея за развитието на сайта и ние ще я реализираме, кажете на приятелите си за нас.

 • Събития

  кредита от 5000 € до €5.000.000кредита от 5000 € до €5.000.000

  1 година

  Я положил в вашем распоряжении кредита от 5000 € 5.000.000. € в очень простых условиях. Я предлагают кредиты в краткосрочной, среднесрочной и долгосрочной перспективе в сотрудничестве с моим адвокатом. Мы не знаем о вашем использует и трансферы предоставляются банком за безопасность транзакции. Все ваши запросы сделанные предложения, по сравнению с тарифы и сроки платежей, и я буду вашей помощи. И наконец просьба связаться со мной по почте: [email protected]

 • Събития

  Детски конкурс,вземи награда- детски обувки Befado от ilinor.bgДетски конкурс,вземи награда- детски обувки Befado от ilinor.bg

  5 години

  Едно от първите най-важните събития за едно дете е прохождането му. С първите си стъпки то става по-самостоятелно.За тази цел и първите детски обувки са от голямо значение. Всеки родител се гордее, когато неговият малчуган прави първите си крачки! Ние от ИЛИНОР ще се радваме да споделите тези моменти с нас в новият ни детски конкурс,вземи награда- детски обувки Befado от ilinor.bg! Направете малък подарък на детето си като го запишете за участие в конкурса ни "Първи стъпки с ИЛИНОР". Изпратете ни снимки от прохождането му и то може да спечели чифт текстилни обувки Befado, както и възможност да участва в кастинга "Първи стъпки с ИЛИНОР" през 2014 год. Ние не търсим професионални снимки, а снимки, които да изразяват отношение, свобода и спонтанност.Най-атрактивният участник ще получи нашата награда. Участниците в нашият детски конкурс могат да бъдат на възраст от 9 мес. до 18 мес. към момента на изпращане на снимките. Снимките изпращайте на следния e-mail: [email protected] , като добавите и следната информация: три имена и години на детето, трите имена на родителя /настойника/, точен адрес и телефон за връзка. Информация можете да намерите на: http://www.ilinor.bg/ или https://www.facebook.com/detetobg?fref=ts Срок за участие: 20.10.2013 г. - 10.11.2013 г.

 • Събития

  Фондация Ейнджълс – клон София вече с нов управител

  5 години

  Фондация " Ейнджълс“ – клон София вече има нов управител – това е главния счетоводител на „Ай Еф Джи Лизинг“ АД г-жа Красимира Марчева. Председателят на фондацията Ивелин Кичуков изказва своите благодарности на досегашния управител Милен Гошин за добре свършената работа до момента и за събраните средства и продукти за хора в неравностойно положение. Г-жа Красимира Марчева и г-н Ивелин Кичуков гордо застанаха пред обектива и изразиха надежда, че ще продължат успешно да подкрепят и радват деца и възрастни. Защото заедно можем повече !