Техника Пловдив

 • Техника

  Качествени компютри и мониториКачествени компютри и монитори

  3 седмици

  Магазин PCLife предлага качествени компютри и сървъри на достъпни цени. При нас можете да намерите продукти от световно признати лидери на пазара, като HP, Fujitsu, Apple, Lenovo, Dell и т.н. Наш приоритет е да Ви предложим най-качествена техника на максимално ниски цени и да Ви улесним в избора на желания от Вас продукт.

 • Техника

  Услуги с автокранове

  1 месец

  Услуги с автокранове http://krangroup.com/,автокранове, автокранове под наем Отдаване под наем на автокранове мобилни кранове, услуги с автокранове, платформи за извънгабаритен транспорт и други видове тежка строителна механизация.

 • Техника

  медна тръба

  1 месец

  Основна дейност на фирма "Фриго-Хим" ЕООД е внос ,износ и търговия на едро и дребно на консумативи и компоненти за хладилна , климатична и авто-климатична техника - хладилни компресори и климатични компресори, части за автоклиматици, медна тръбаhttp://www.frigochem.com и много други

 • Техника

  медна тръба

  3 месеца

  внос ,износ и търговия на едро и дребно на консумативи и компоненти за хладилна , климатична и авто-климатична техника - хладилни компресори и климатични компресори, части за автоклиматици, медна тръба и много други.

 • Техника

  медна тръба

  3 месеца

  Основна дейност на фирма "Фриго-Хим" ЕООД е внос ,износ и търговия на едро и дребно на консумативи и компоненти за хладилна , климатична и авто-климатична техника - хладилни компресори и климатични компресори, части за автоклиматици, медна тръба и много други.

 • Техника

  „КАМ-04” ООД - крепежни елементи„КАМ-04” ООД - крепежни елементи

  7 месеца

  Фирма КАМ-04 притежава повече от 13 години опит в сферата с вноса и търговията с висококачествени крепежни елементи и фиксиращи системи. Тя е официален представител и дистрибутор на доказани фирми като Fischer Austria GmbH, Klimas Spolka Sp.z.o.o и Arras Construction Furniture OU. В каталога на КАМ-04 ще откриете богат избор от болтове, винтове, дюбели, гайки, анкери, шайби и много други крепежни елементи.

 • Техника

  Рециклиран по стандарт Ultra стакер Linde L12 с гаранцияРециклиран по стандарт Ultra стакер Linde L12 с гаранция

  8 месеца

  Информация за машината Каталожен номер: B8520 Машина: Стакер Linde L12 Стандарт: ULTRA CE Declaration of Conformity: Да Товароподемност: 1 200 kg. Година на производство: 2011 Двигател: Електрически Задвижване: Електрическо Височина на машината: 2 000 mm. Височина на повдигане: 2 900 mm. Повдигателна уредба: Standart Вилици: 1 150 mm. Батерия: 24 V нова, с 24 месеца гаранция. Допълнително оборудване: Зарядно устройство Цена: €6545 Доставка: Франко Пловдив Забележка: Машината е налична в гр.Пловдив, индиустриална зона с.Радиново Всички посочени цени са без ДДС Гаранция: 12 месеца или 1000 работни часа Лизингов период: 36 месеца Лизингова вноска: € 200.00

 • Техника

  Айфон 8 репликаАйфон 8 реплика

  9 месеца

  Едно към едно с оригинала, НЕРАЗЛИЧИМ.Фабрично отключен към всички оператори. Поддържа Български език!!! ROM памет - 32 GB RAM памет - 2 GB Предна камера - 6 mp Задна камера - 12 mp Батерия - 3000 mAh Активен Touch ID & Passcode Операционна система - Android 6.1 Процесор - 4 ядрен ( 2,4 ghz ) Дисплей - 4,7 инча ТF карта В комплект със кутия, слушалки, USB кабел, зарядно и кейс. Изпращам с опция Преглед и Тест

 • Техника

  Профилактика на климатици в Пловдив

  1 година

  PlovdivClima.com предлага продажба и монтаж на климатици и климатична техника в град Пловдив и областта. Специалистите от фирмата ще Ви окажат любезно съдействие при избор на най-изгодния климатик. За допълнителна информация разгледайте сайта!

 • Техника

  Метал Детектор - Металотърсач PI Metal Detector с дискриминация

  1 година

  Металдетектора работи на 400 hz. Има букса за слушалки. Батерията е 12v -2,2A. Батерията издържа до 10 часа работа. Машината е чувствителен към цветни метали. Размера на рамката е 1x1м (можете да поръчате и с по-голям размер). Машината има 5 години гаранция на електрониката и 2 на батерията. /DISCRIMINATION OFF- Всички метали LED- Светлина дискриминация AUDIO- Звукова дискриминация AUDIO+LED- Звукова и Светлина дискриминация / RETUNE- Нулиране TUNE- Праг на звука ON-OFF- Включване и изключване VOLUME- Намаляване и усилване на звука SENSITIVITY- Чувствителност DELAY- Закаснение Клип как работи машината https://www.youtube.com/watch?v=1mvNs5vocN8 фасебоок страница- https://www.facebook.com/MetalDetectorsSKN/ Уеб сайт- http://skn-metaldetectors.com/

 • Техника

  PlovdivClima.com - евтин монтаж на климатично оборудване

  1 година

  Нашата фирма се занимава с бърз и качествен монтаж на климатични тела. Опитните ни специалисти ще монтират вашия климатик за отрицателно време. Монтажът се предлага както за клиенти, закупили климатика от нас, така и за външни клиенти. Свържете се с нас, за да поръчате най-качествения монтаж на климатично тяло в Пловдив.

 • Техника

  Продажба на климатични системи в град Пловдив

  1 година

  PlovdivClima.com предлага различни видове климатични системи на изгодни цени. В магазина ни намират място най-популярните брандове и можем да предоставим възможно най-добрата климатична система за офиса или дома. Продуктовата ни гама се състои от сплит или мултисплит системи, разнородни видове климатични тела и модерни професионални системи. Нашите климатици са тихи и работят с висока енергийна ефективност.

 • Техника

  Дайкин в Пловдив от Кием КлимаДайкин в Пловдив от Кием Клима

  1 година

  Кием Клима Пловдив предлага широка гама от климатични уреди от няколко големи марки. Продуктовата линия включва модели на Daikin, Fujitsu и Nippon. Кием Клима са официален вносител на марката Daikin за България. Кием Клима ООД, бул.Освобождение 93, 4023 Пловдив.

 • Техника

  Глава дробилна за дърво

  2 години

  Продавам глави дробилни за дърво за четиристранка -2 бр нови-лява и дясна Вътрешен диаметър -60 мм Външен диаметър -250 мм Ширина -30 мм

 • Техника

  Видео Наблюдение

  3 години

  Видеонаблюдение и системи за сигурност директен внос и дистрибуция на продуктите. При изграждането на системите за видеонаблюдение, основно значение има проектирането на една цялостна концепция за изграждането на цялостно решение, което да бъде оптимизирано използваното обурдване – камери, DVR, NVR, обективи и инфраструкура които са в основата на успешно реализиран проект. В електронният ни магазин сме опитали да подберем и предоставим на Вас най - изгодните продукти за видеонаблюдение, които се предлагат в момента на пазара.

 • Техника

  Фирма за трансформатори и автотрансформатори Димат-Ганчеви ООД

  3 години

  Димат-Ганчеви ООД е фирма от Пловдив, която се занимава с производство на трансформатори, монофазни трансформатори, трифазни трансформатори, автотрансформатори.

 • Техника

  Фирма за трансформатори и автотрансформатори Димат-Ганчеви ООД

  3 години

  Димат-Ганчеви ООД е фирма от Пловдив, която се занимава с производство на трансформатори, монофазни трансформатори, трифазни трансформатори, автотрансформатори.

 • Техника

  АПЕКС СЕРВИЗ ООДАПЕКС СЕРВИЗ ООД

  3 години

  Предлага следните услуги: - Продажба, проектиране и монтаж на стелажни системи - Наем на кари и товароподемна техника - Продажба на кари и товароподемна техника - Сервиз на кари и товароподемна техника - Обратно изкупуване на кари - Рециклиране на кари - Продажба на пълна гама резервни части и гуми за всички марки и модели кари и товароподемна техника. Фирма Апекс Сервиз е създадена в Пловдив през 1990 г. За годините на своето съществуване фирмата е утвърдена на пазара като лидер в търговията с кари и складова техника. Разполагаме с най-големия склад на Балканите за резервни части за електрокари и мотокари и успяхме да докажем надеждното си партньорство при производството и доставката им. Фирмата се специализира и в разработването, проектирането и монтажа на професионални стелажни системи.

 • Техника

  ПИК КомпютърПИК Компютър

  3 години

  ПИК компютър, сме вече 15г. на българския пазар! Гарантираме Ви, че купувайки от нас, Вие купувате оригинални продукти, които в бъдеще ще бъдат обслужвани от оторизиран сервиз и високо квалифицирани специалисти. С изминалото време и натрупания опит, в ПИК компютър следваме няколко основни максими, които се отнасят за всеки един наш клиент: - Оставаме с Вас и след покупката! - Изслушваме Ви! - Разбираме Ви! - Участваме в избора заедно с Вас. - Предпазваме Ви от излишни разходи. - Работим по отвърдени стандарти и правила за качество - ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007, Сертификат за „Коректна фирма” - ПИК компютър не Ви предлага най-евтиното решение, а оптималното съотношение качество-цена, съобразено с конкретните Ви нужди и желания.

 • Техника

  ПИК компютър, сме вече 15г. на българския пазар!ПИК компютър, сме вече 15г. на българския пазар!

  3 години

  ПИК компютър, сме вече 15г. на българския пазар! Гарантираме Ви, че купувайки от нас, Вие купувате оригинални продукти, които в бъдеще ще бъдат обслужвани от оторизиран сервиз и високо квалифицирани специалисти. С изминалото време и натрупания опит, в ПИК компютър следваме няколко основни максими, които се отнасят за всеки един наш клиент: - Оставаме с Вас и след покупката! - Изслушваме Ви! - Разбираме Ви! - Участваме в избора заедно с Вас. - Предпазваме Ви от излишни разходи. - Работим по отвърдени стандарти и правила за качество - ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007, Сертификат за „Коректна фирма” - ПИК компютър не Ви предлага най-евтиното решение, а оптималното съотношение качество-цена, съобразено с конкретните Ви нужди и желания. Имаме дългогодишни отношения с над 20 фирми доставчици, с които ни свързва коректно партньорство, в резултат на което сме придобили множество сертификати и отличия Имаме офиси в • Пловдив • София • Варна • Бургас • Първомай • Трявна • Мизия • Благоевград • Поморие

 • Техника

  led осветителни тела

  4 години

  LED осветително тяло T5, 1200mm, 14W, топло бяло e достъпно на сайта на Викиват, на адрес vikiwat.com. LED осветителното тяло с дължина 1,2 m е на цена от 36,90 лева. То потребява 14 W мощност от електрическата верига, към която е свързано. Захранващото напрежение на устройството, трябва да бъде 220-240 VAC. Топло бялата светлина на осветителното тяло възлиза на 2700 К. Покритието на LED осветителното тяло е прозрачно. Не е възможно устройството да се димира. Силната страна това осветително тяло може да се използва, както за декоративно осветление, така и за декоративни цели. Може да се монтира на окачени тавани и е предназначено единствено за употреба в помещения. Потребителите могат да разчитат на дългия живот на LED осветителното тяло в продължение на 25 000 часа. LED панел BN05-6610, 40W, 220-240V, 2800Lm, 4200K, неутрално бяло – Това е LED осветително тяло, което може да се поръча на сайта на компанията. Потребителите могат да закупят лампата от магазините ни за 79,00 лева. Моделът BN05-6610 изисква захранващо напрежение от 220-240 VAC. Лампата, която свети в неутрално бяло, има потребление от 40 W. Размерите, които потребителите трябва да имат предвид са 600 x 600 mm. Монтажният отвор, трябва да бъде колкото е една плочка на окачен таван, което е точно - 559 x 559 mm. Изчистеният вид на LED осветителното тяло го прави идеално, както за дома, където е необходима повече светлина. Дизайнът на магазини и търговски площи също може да бъде подобрен значително с това осветление. Комплектът на включва LED панела и трансформатор за напрежение, предназначен за него. LED лампа за стенен монтаж 4 W, 3000 K, 310 lm, 313 mm – LED осветителното тяло е предназначено, за да се монтира на стена. То потребява 4 W мощност от електрическата верига. 3000 К осигуряват топло бял цвят на LED осветителното тяло. Моделът BL30-0400 има нужда от захранващо напрежение 220 VAC. Покритието на осветителното тяло е матово, а корпусът е изграден от алуминий. Размерите на уреда са 313 x 30 x 22 mm. Успешно се прилафа за основно или декоративно осветление. Може да се монтира, освен на стена, но и на окачени тавани. LED осветлението е предназначено за вътрешна употреба. http://vikiwat.com/category/1035/led-osvetitelni-tela.html

 • Техника

  Продавам радиалбормашина

  4 години

  Продавам употребявани радиалбормашини тип СССР, тип югославия, тип Полша. Всички машини са в добро състояние, на склад.

 • Техника

  Мощна 7" 800mhz Gps Навигация + Сенник + Калъф + Последни Карти + 4gb + Още ПодаръциМощна 7" 800mhz Gps Навигация + Сенник + Калъф + Последни Карти + 4gb + Още Подаръци

  4 години

  Вземете последно поколение GPS Навигация с най-новия и мощен процесор MSTAR2531 800Mhz. Два пъти повече производителност на същата цена. НАВИГАЦИЯТА Е ПОДХОДЯЩА ЗА КАМИОНИ И КОЛИ МНОГО ЕКСТРИ И ПОДАРЪЦИ: 1.Зраядно за 220V (подарък) 2.Сенник (подарък) 3.Калъф (подарък) 4.4GB карта памет вградена (подарък) 5.Писалка (подарък) 6.ПОСЛЕДЕН НАВИГАЦИОНЕН СОФТУЕР. (подарък) -ПОСЛЕДНИ КАРТИ НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА -МЕНЮ И ГЛАСОВА НАВИГАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК -ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА КАМЕРИ И ПОЛИЦЕЙСКИ ЗАСАДИ -ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАМИОНИ -ПОДРОБЕН РЕЛЕФ -3D СГРАДИ -КАМЕРИ ЗА СКОРОСТ -POI- АВТОСЕРВИЗ, БЕНЗИНОСТАНЦИЯ , БИЗНЕС, КАФЕ, БАР, КОМУНИКАЦИЯ, ЛЕТИЩЕ, МЕДИЦИНСКИ, НАСТАНЯВАНЕ, ПАРКИНГ, ПОКУПКИ, РЕНТАКАР, РЕСТОРАНТ, СВОБОДНО ВРЕМЕ, СПОРТ, ТРАНСПОРТ, ТУРИСТИЧЕСКИ АТРАКЦИИ, ФИНАНСИ И ДР. Технически характеристики: Процесор: Mstar MSB2531: 800MHz ARM9 + GPS BaseBand + Coprocessor + 3D Graphics Accelerator Екран: 7.0" LCD Сензорен екран 800 x 480 пиксела Операционна система: Windows CE 6.0 Оперативна памет: 128Mb DDR3 Памет: 4Gb вградена FM предавател: 88Mhz - 108Mhz Антена: Вградена високочувствителна антена Батерия: Вградена литиево-йонна батерия (1800mAh) GPS точност:: до 1 метър Размери: 18.3cm x 11.6cm x 1.0cm Интерфейс: Слот за карта памет: TF card, MicroSD USB конектор: Mini USB Стерео жак: стандартен Възможности: Поддържани видео формати: WMV9, XVID, MPEG2, Avi, WMV, MPG, MP4 Поддържани аудио формати: MP3, WMA, WAV Поддържани графични формати: JPG, GIF, BMP, PNG Поддържани текстови формати: Txt Комплектът включва: • 7" GPS Навигация HESPERUS Hi-70 • Сенник • Калъф • 4Gb карта памет вградена • Зарядно за кола • Вакум стойка за кола • Зарядно за 220V Подарък • USB кабел • Протектор за екран Подарък • Писалка Подарък • Навигационен софтуер + карти на България и цяла Европа Подарък

 • Техника

  НАЙ-МОЩНАТА Gps Навигация 5" Atlas6 800mhz RAM:256Mb ROM:8GB + Последни КартиНАЙ-МОЩНАТА Gps Навигация 5" Atlas6 800mhz RAM:256Mb ROM:8GB + Последни Карти

  4 години

  Вземете най-мощната навигация на българския пазар Atlas6 800Mhz с два пъти повече РАМ:256MB и РОМ:8GB НАВИГАЦИЯТА Е ПОДХОДЯЩА ЗА КАМИОНИ И КОЛИ Има инсталиран: ПОСЛЕДЕН НАВИГАЦИОНЕН СОФТУЕР. -ПОСЛЕДНИ КАРТИ НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА -МЕНЮ И ГЛАСОВА НАВИГАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК -ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА КАМЕРИ И ПОЛИЦЕЙСКИ ЗАСАДИ -ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАМИОНИ -ПОДРОБЕН РЕЛЕФ -3D СГРАДИ -КАМЕРИ ЗА СКОРОСТ -POI- АВТОСЕРВИЗ, БЕНЗИНОСТАНЦИЯ , БИЗНЕС, КАФЕ, БАР, КОМУНИКАЦИЯ, ЛЕТИЩЕ, МЕДИЦИНСКИ, НАСТАНЯВАНЕ, ПАРКИНГ, ПОКУПКИ, РЕНТАКАР, РЕСТОРАНТ, СВОБОДНО ВРЕМЕ, СПОРТ, ТРАНСПОРТ, ТУРИСТИЧЕСКИ АТРАКЦИИ, ФИНАНСИ И ДР. Технически характеристики: Процесор: ATLAS6: 800MHz Екран: 5" 800x480 LCD Сензорен екран Операционна система: Windows CE 6.0 Оперативна памет: 256Mb DDR3 Памет: 8Gb вградена FM предавател: 88Mhz - 108Mhz Антена: Вградена високочувствителна Батерия: Вградена литиево-йонна батерия 1200mAh) GPS точност: до 1 метър Размери: 13.5cm x 8.8cm x 1.0cm Интерфейс: Слот за карта памет: TF card, MicroSD USB конектор: Mini USB Стерео жак: стандартен Възможности: Поддържани видео формати: WMV9, XVID, MPEG2, Avi, WMV, MPG, MP4 Поддържани аудио формати: MP3, WMA, WAV Поддържани графични формати: JPG, GIF, BMP, PNG Поддържани текстови формати: Txt Комплектът включва: • 5" GPS Навигация HESPERUS • 8Gb карта памет вградена • Зарядно за кола • USB кабел • Писалка • Навигационен софтуер + карти на България и цяла Европа Подарък

 • Техника

  Мощна 5" 800mhz Gps Навигация + Сенник + Калъф + Последни Карти + 4gb + Още ПодаръциМощна 5" 800mhz Gps Навигация + Сенник + Калъф + Последни Карти + 4gb + Още Подаръци

  4 години

  Вземете последно поколение GPS Навигация с най-новия и мощен процесор MSTAR2531 800Mhz. Два пъти повече производителност на същата цена. НАВИГАЦИЯТА Е ПОДХОДЯЩА ЗА КАМИОНИ И КОЛИ МНОГО ЕКСТРИ И ПОДАРЪЦИ: 1.Зарядно за 220V (подарък) 2.Сенник (подарък) 3.Калъф (подарък) 4.4GB карта памет вградена (подарък) 5.Писалка (подарък) 6.ПОСЛЕДЕН НАВИГАЦИОНЕН СОФТУЕР (подарък) -ПОСЛЕДНИ КАРТИ НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА -МЕНЮ И ГЛАСОВА НАВИГАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК -ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА КАМЕРИ И ПОЛИЦЕЙСКИ ЗАСАДИ -ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАМИОНИ -ПОДРОБЕН РЕЛЕФ -3D СГРАДИ -КАМЕРИ ЗА СКОРОСТ -POI- АВТОСЕРВИЗ, БЕНЗИНОСТАНЦИЯ , БИЗНЕС, КАФЕ, БАР, КОМУНИКАЦИЯ, ЛЕТИЩЕ, МЕДИЦИНСКИ, НАСТАНЯВАНЕ, ПАРКИНГ, ПОКУПКИ, РЕНТАКАР, РЕСТОРАНТ, СВОБОДНО ВРЕМЕ, СПОРТ, ТРАНСПОРТ, ТУРИСТИЧЕСКИ АТРАКЦИИ, ФИНАНСИ И ДР. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Процесор: Mstar MSB2531: 800MHz ARM9 + GPS BaseBand + Coprocessor + 3D Graphics Accelerator Екран: 5" LCD Сензорен екран Операционна система: Windows CE 6.0 Оперативна памет: 128Mb DDR3 Памет: 4Gb вградена FM предавател: 88Mhz - 108Mhz Антена: Вградена високочувствителна Батерия: Вградена литиево-йонна батерия 1200mAh) GPS точност: до 1 метър Размери: 13.5cm x 8.8cm x 1.0cm Интерфейс: Слот за карта памет: TF card, MicroSD USB конектор: Mini USB Стерео жак: стандартен Възможности: Поддържани видео формати: WMV9, XVID, MPEG2, Avi, WMV, MPG, MP4 Поддържани аудио формати: MP3, WMA, WAV Поддържани графични формати: JPG, GIF, BMP, PNG Поддържани текстови формати: Txt Комплектът включва: • 5" GPS Навигация HESPERUS Hi-51 • 4Gb карта памет вградена • Сенник • Велурен калъф • Вакум стойка за кола • Зарядно за кола • Зарядно за 220V • USB кабел • Писалка • Навигационен софтуер + карти на България и цяла Европа

 • Техника

  Мощна 4.3" 800mhz Gps Навигация + Сенник + Калъф + Последни Карти + 4gb + Още ПодаръциМощна 4.3" 800mhz Gps Навигация + Сенник + Калъф + Последни Карти + 4gb + Още Подаръци

  4 години

  Вземете последно поколение GPS Навигация с най-новия и мощен процесор MSTAR2531 800Mhz. Два пъти повече производителност на същата цена. НАВИГАЦИЯТА Е ПОДХОДЯЩА ЗА КАМИОНИ И КОЛИ 1.Зарядно за 220V (подарък) 2.Сенник (подарък) 3.Калъф (подарък) 4.4GB карта памет вградена (подарък) 5.Писалка (подарък) 6.ПОСЛЕДЕН НАВИГАЦИОНЕН СОФТУЕР (подарък) -ПОСЛЕДНИ КАРТИ НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА -МЕНЮ И ГЛАСОВА НАВИГАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК -ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА КАМЕРИ И ПОЛИЦЕЙСКИ ЗАСАДИ -ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАМИОНИ -ПОДРОБЕН РЕЛЕФ -3D СГРАДИ -КАМЕРИ ЗА СКОРОСТ -POI- АВТОСЕРВИЗ, БЕНЗИНОСТАНЦИЯ , БИЗНЕС, КАФЕ, БАР, КОМУНИКАЦИЯ, ЛЕТИЩЕ, МЕДИЦИНСКИ, НАСТАНЯВАНЕ, ПАРКИНГ, ПОКУПКИ, РЕНТАКАР, РЕСТОРАНТ, СВОБОДНО ВРЕМЕ, СПОРТ, ТРАНСПОРТ, ТУРИСТИЧЕСКИ АТРАКЦИИ, ФИНАНСИ И ДР. Технически характеристики: Процесор: Mstar MSB2531: 800MHz ARM9 + GPS BaseBand + Coprocessor + 3D Graphics Accelerator Екран: 4.3" LCD Сензорен екран 480 x 272 пиксела Операционна система: Windows CE 6.0 Оперативна памет: 128Mb DDR3 Памет: 4Gb вградена FM предавател: 88Mhz - 108Mhz Антена: Вградена високочувствителна антена Батерия: Вградена литиево-йонна батерия 950mAh) GPS точност: до 1 метър Размери: 12.0cm x 8.1cm x 1.0cm Интерфейс: Слот за карта памет: TF card, MicroSD USB конектор: Mini USB Стерео жак: стандартен Възможности Поддържани видео формати: WMV9, XVID, MPEG2, Avi, WMV, MPG, MP4 Поддържани аудио формати: MP3, WMA, WAV Поддържани графични формати: JPG, GIF, BMP, PNG Поддържани текстови формати: Txt Комплектът включва: • 4.3" GPS Навигация HESPERUS Hi-43 • 4Gb карта памет вградена • Сенник • Велурен калъф • Вакум стойка за кола • Зарядно за кола • Зарядно за 220V • USB кабел • Писалка • Навигационен софтуер + карти на България и цяла Европа

 • Техника

  Moщен Четириядрен Таблет 7"hd Таблет(1024x600)+рам:1gb+rom:8gb+hdmi+2 Камери+android 4.2+bg МенюMoщен Четириядрен Таблет 7"hd Таблет(1024x600)+рам:1gb+rom:8gb+hdmi+2 Камери+android 4.2+bg Меню

  4 години

  MOЩЕН ЧЕТИРИЯДРЕН ТАБЛЕТ 7"HD ТАБЛЕТ(1024x600) + РАМ:1GB + ROM:8GB + HDMI + 2 КАМЕРИ + BG МЕНЮ ТАБЛЕТА Е С МОЩЕН ЧЕТИРИЯДРЕН ПРОЦЕСОР С ПОВЕЧЕ RAM:1GB И ROM:8Gb НА НЕВЕРОЯТНА ЦЕНА ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ НА ЕКРАНА: 1024x600 пиксела. Мощен процесор - ЧЕТИРИЯДРЕН АТМ7029 1300Mhz подходящ за всякакъв вид дейности и игри. Мощен графичен процесор - GC1000+MP Graphic Engine HD Екран - Екрана е с фисока резолюция 1024 x 600 пиксела HDMI - цифров изход за телевизор КАПАЦИТИВЕН МУЛТИТОЧКОВ ЕКРАН - за по лесна работа. ИНТЕРНЕТ WIFI b/g/n (сърфирай свободно в мрежата) ДВЕ КАМЕРИ - за снимки и за видео чат G-Sensor - екрана се завърта в 4 посоки автоматично SUPER HD 2160p - Плейват се и филми с висока резолюция БЪЛГАРСКО МЕНЮ СПЕЦИФИКАЦИЯ: CPU: QUAD CORE АТМ7029 1300Mhz Screen: 7.0",TFT,Capacitive MultiTouch Screen,1024x600 Pixels Operating System: Google Android 4.1.1 RAM: 1Gb Battery: Built-in Lithium battery (3200mAh) Wireless Connection: WIFI 802.11 b/g/n G-Sensor: Four way Camera: 2Mp Card slot: TF card, MicroSD Audio: Built in stereo speakers/Built in Microphone Software: Youtube/Facebook/Twitter/MSN/Android market/Skype/Google Mail/Google maps/Office Video Formats: AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/DAT/PMP/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP/MPG Audio Formats: MP3/FLAC/APE/WAV Picture Browse JPG/GIF/BMP/PNG E-book Read: WORD/EXCEL/PPT/PDF/TXT/CHM/HTML Languages: multi language + български език КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА: 1. 7" TABLET 2. Зарядно за вкъщи 3. USB кабел 4. Ръководство ДОСТАВКА: • За Пловдив лично или с куриер. • За страната пращам по куриер с наложен платеж за сметка на купувача.

 • Техника

  9.2"hd(1024x600) Двуядрен Таблет+капацитивен Екран+hdmi+2 Камери+android 4.2+bg Меню9.2"hd(1024x600) Двуядрен Таблет+капацитивен Екран+hdmi+2 Камери+android 4.2+bg Меню

  4 години

  9" HD ЕКРАН(1024x600) - Има добър и чувствителен 5 точков капацитивен мултитъч екран. Мощен двуядрен процесор А20 - подходящ за всякакъв вид дейности и игри. Мощен графичен процесор - Mali 400MP HDMI - цифров изход за телевизор КАПАЦИТИВЕН МУЛТИТОЧКОВ ЕКРАН - за по лесна работа. ИНТЕРНЕТ WIFI b/g/n (сърфирай свободно в мрежата) ДВЕ КАМЕРИ - за снимки и за видео чат G-Sensor - екрана се завърта в 4 посоки автоматично SUPER HD 2160p - Плейват се и филми с висока резолюция Батерия - мощна батерия 5000mAh издържа над 4 часа в рижим на видео Android 4.2.2 поддържа FLASH И БЪЛГАРСКО МЕНЮ СПЕЦИФИКАЦИЯ: CPU: A20 Dual Core Screen: 9.0",TFT,Capacitive MultiTouch Screen,1024x600 Pixels Operating System: Google Android 4.2 RAM: 512Mb ROM: 8GB Battery: Built-in Lithium battery (5000mAh) Wireless Connection: WIFI 802.11 b/g/n G-Sensor: Four way Camera: dual camera Card slot: TF card, MicroSD Audio: Built in stereo speakers/Built in Microphone Software: Youtube/Facebook/Twitter/MSN/Android market/Skype/Google Mail/Google maps/Office Video Formats: AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/DAT/PMP/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP/MPG Audio Formats: MP3/FLAC/APE/WAV Picture Browse JPG/GIF/BMP/PNG E-book Read: WORD/EXCEL/PPT/PDF/TXT/CHM/HTML Languages: multi language + български език КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА: 1. 9" TABLET 2. Зарядно за вкъщи 3. Преходник microUSB към USB (подарък) 4. USB кабел 5. Ръководство ДОСТАВКА: • За Пловдив лично или с куриер. • За страната пращам по куриер с наложен платеж за сметка на купувача.

 • Техника

  НОВ 7" ТАБЛЕТ ВСИЧКИ ЕКСТРИ + GPS + GSM + 3G + 2SIM + BLUETOOTH + FM радио + DVR + 2 КАМЕРИ + ДВУЯДРЕН ПРОЦЕСОРНОВ 7" ТАБЛЕТ ВСИЧКИ ЕКСТРИ + GPS + GSM + 3G + 2SIM + BLUETOOTH + FM радио + DVR + 2 КАМЕРИ + ДВУЯДРЕН ПРОЦЕСОР

  4 години

  7" - Има добър и чувствителен 5 точков капацитивен мултитъч екран. 7" Таблет Всички Екстри+gps+gsm+3g+2sim+bluetooth+fm радио+dvr+2 Камери+двуядрен Процесор MT6577 - Мощен двуядрен процесор GPS - може да се използва като навигация с последен софтуер GSM - има слот за 2 СИМ карти може да се провеждат разговори 3G - може да се ползва високоскоростен интернет през SIM картата ИНТЕРНЕТ WIFI b/g/n (сърфирай свободно в мрежата) ДВЕ КАМЕРИ със светкавица - за снимки и за видео чат DVR - можете да записвате докато го използвате като навигация BLUETOOTH - по-лесния начин да прехвърлиш информация FM радио - слушай любимото си радио G-Sensor - екрана се завърта в 4 посоки автоматично Батерия - мощна батерия 4000mAh издържа над 4 часа в рижим на видео SUPER HD 2160p - Плейват се и филми с такава резолюция ТАБЛЕТЪТ e със нова версия Android 4 поддържа FLASH СПЕЦИФИКАЦИЯ: LCD 7 inch (800x480), WVGA capacitive multitouch screen CPU: MT6577 1.2Ghz dual core RAM: DDR3 512Mb РОМ: 4Gb Wireless Connection: WIFI 802.11 b/g/n GPS function: supported Battery: Built-in Lithium battery (4000mAh) Card Port: TF card,Maximum 32Gb G-Sensor: Four way Operating System: Google Android 4 Audio: Built in stereo speakers/Built in Microphone Software: Youtube/Facebook/Twitter/MSN/Android market/Skype/Google Mail/Google maps/Office Video Formats: AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/DAT/PMP/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP/MPG Audio Formats: MP3/FLAC/APE/WAV Picture Browse JPG/GIF/BMP/PNG E-book Read: WORD/EXCEL/PPT/PDF/TXT/CHM/HTML КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА: 1.7" TABLET GPS 2.4Gb вградена памет 3.Зарядно за вкъщи 4.USB кабел 5.Преходник нормално USB 6.Ръководство ДОСТАВКА: • За Пловдив лично или с куриер. • За страната пращам по куриер с наложен платеж за сметка на купувача.

 • Техника

  „Геомат 2” ЕООД„Геомат 2” ЕООД

  5 години

  "Фирма Геомат 2 осъществява продажба на водни помпи. Помпите са подходящи за водоснабдяване, отводняване, противопожарни и хидрофорни системи. Предлагаме: Водни помпи Калпеда, Италия – наземни и потопяеми Хидрофорни съдове Аквасистем, Италия – от 24 до 500 литра, поръчка – до 5000 литра Полиетиленови резервоари за вода – от 300 до 2000 литра, поръчка – до 20 000 литра Дренажни помпи Зенит и Дрено – от Италия"

 • Техника

  Продавам машина за вакуумиранеПродавам машина за вакуумиране

  5 години

  Продавам вакуум машина Ariane Robopac за опаковане на голямо разнообразие от продукти.Цена 5000лв.

 • Техника

  Продавам нож-гилотинаПродавам нож-гилотина

  5 години

  Продавам хидравличен нож-гилотина EBA Multicut 10/550E. Цена 2500лв.

 • Техника

  Продавам нож-гилотина

  5 години

  Продавам хидравличен нож-гилотина EBA Multicut 10/550E. Цена 2500лв.

 • Техника

  Продавам машина за производство на хартиени пликове

  5 години

  Продавам машина за производство на хартиени пликове:сгъвачна част,печатна(за до 4 цвята) и разролваща част.Може да прави хартиени пликове с плоско дъно.Всички машини са в една линия.Производителност:60 000бр./смяна.Продава се и допълнителното оборудване към нея.Има възможност за над 100 размера пликове.Възможен бартер и закупуване на цялата фирма.

 • Техника

  Отопение с термопомпа

  5 години

  Осигурете си мека и комфортна зима с термопомпи панасоник, термопомпи трео или термопомпи. Разгледайте разнообразието от термопомпени системи което предлагаме. Осигуре си гореща битова вода за дома и отопление с нискотемпературни радиатори или вентилаторни конвектори на ниска цена.

 • Техника

  Седмица на климатикаСедмица на климатика

  5 години

  Възползвайте се от страхотните намаления през "Седмица на климатика" в Пловдив на бул."6-ти Септември" 190 и бул. "Кукленско шосе" 52. Вземете качествен японски климатик за отопление през зимата на народна цена. Избирайте между марките Fuji Electric, Panasonic, TREO и Daikin.

 • Техника

  Климатици за отопление през изматаКлиматици за отопление през измата

  5 години

  Изберете японската прецизност и надеждност с климатиците на Fuji Electric за отопление през зимата. Доверете се на новата инверторна серия стенни климатици LM, създадени за да отопляват дори в най-лютата зима! Подарете невероятен комфорт и уют на дома си и се насладете на перфектна климатизация без особени разходи!

 • Техника

  Видеонаблюдение, ОВКИ, КИП и А, ГазсигнализацияВидеонаблюдение, ОВКИ, КИП и А, Газсигнализация

  5 години

  Предлагаме следните услуги : -Централна климатизация и вентилация -Електроизграждане -Видеонаблюдение и газсигнализация -КИП и А и ОВКИ Нашите техници са оторизирани професионалисти и използват продуктите на на големите световни производители

 • Техника

  Fuji Electric LLCFuji Electric LLC

  5 години

  Пригответе се за зимата с Fuji Electric LMC. Ние го предлагаме на страхотна цена и с 3 години пълна гаранция, Вие само трябва да се насладите на ефекта от употребата му, а той ще се почувства веднага след първото включване! Доверете се на японското качество и ще останете очаровани!

 • Техника

  Японски климатициЯпонски климатици

  5 години

  Купете страхотен японски климатик за отопление през идващата зима. Ние Ви предлагаме климатични системи както за дома, така и индустриални решения за централна климатизация. Всички наши климатици са с три години пълна гаранция, за да се радвате Вие на уюта и комфорта си без излишни притеснения...