Търговия Троян

 • Търговия

  Сух дървен материал ( чам)Сух дървен материал ( чам)

  4 години

  Бял бор. Влажност 8 % Дължина - 400 см. Широчина: 15-30 см. Дебелина : 5 см. Цена на кубик 330-350 лв. В зависимост от количеството

 • Търговия

  Дупчен(перфориран) фазерДупчен(перфориран) фазер

  4 години

  Предлагам дупчен фазер (гол) с размери 305см/122см дебелина 4 мм Цена 15 лв. 275см/122см дебелина 4мм цена 14 лв.

 • Търговия

  Онлайн магазин за шах и табла

  7 години

  Онлайн магазинът за шах и табла – shop.shahtabla.com предлага всичко за играта на шах и табла. Продуктите са ръчно изработени от буково дърво в село Орешак – община Троян. В магазина можете да намерите дървени и пластмасови пулове за табла в различни размери, зарчета от кост, дървени фигури за шах. От shop.shahtabla.com можете да купите шах и табла с орехов, махагонов фурнир и ситопечат. Цените на шаховете и таблите започват от 19 лeва. Магазинът прави доставки в цялата страна – цени от 3 лева. Shop.shahtabla.com – всичко за шаха и таблата в България.

 • Търговия

  Shahtabla.com – играйте шах и табла.

  7 години

  В най-пълния информационен сайт за шах (шахмат) и табла - shahtabla.com можете да намерите детайлна информация за правилата, стратегиите и историята за двете игри. Да играете безплатно онлайн игрите на шах и табла, вградени в сайта. А ако искате да се докоснете до тези две класически игри, купете си шах и табла – ръчна изработка от онлайн магазина shop.shahtabla.com. Shahtabla.com – всичко за шаха и таблата в България, създаден от производител с 20 годишен опит.