Търговия ВиК части

 • Търговия

  Б & М Енерго Груп ООД - ВиК части и съоръжения за енергетикатаБ & М Енерго Груп ООД - ВиК части и съоръжения за енергетиката

  7 години

  Б & М Енерго Груп ООД е регистрирана 2007г. със седалище в гр.София с основен предмет на дейност търговия с промишлена арматура, в т.ч. на резервни части за ВиК, отопление и вентилация и такива за съоръжения в енергетиката и химическата промишленост.Бим Енерго Груп се занимава с производството и снабдяване на различни видове арматури (чугунени, месингови, стоманени), както и видове клапи, кранове с пневматични задвижки, помпи и др.Днес условията и клиентите налагат своите нови по-високи изисквания и стандарт, на които БиМ Енерго Груп ООД се старае да отговаря с необходимия професионализъм и високото качество на продуктите. Фирмата разполага с каталог,на базата на който приема запитвания и заявки съгласно номенклатурата, както и продажба на място в складовата ни база в София.

 • Търговия

  БиМ Енерго Груп ООД - ВиК части и армтураБиМ Енерго Груп ООД - ВиК части и армтура

  7 години

  Bim Energo Group е фирма, произвеждаща: 1. Месингова арматура (месингови сферични кранове) 2. Чугунена арматура (шибърни, спирателни, ножови вентили и възвратни кранове) 3. Стоманена арматура (сферични, междуфланцови и трипътни кранове) 4. Арматура от неръждаема стомана (иглени, спирателни вентили) 5. Арматура от кована стомана (възвратни вентили с пружини и др.) 6. Компенсатори (метални и гумени) 7. Бътерфлай клапи( ръчни) 8. Кранове с пневматични задвижки (двупътни и трипътни сферични кранове) 9. Помпи (сондажни) 10. Други (фланцови уплътнения 11. Парно оборудване Седалището ни е в град София, а фирмата е регистрирана през 2007 година. Въпреки краткия период през който същствуваме, ние сме успели да се наложим на пазара и да задоволяваме потребителските нужди.