услуги Кюстендил

 • услуги

  Александър - производство на прежда

  4 години

  Александър ООД е българска компания с опит в търговията с прежди. Предлагаме различни видове прежди за ръчно плетене и кинкалерия. Преждите са с различен състав – акрил, памук, комбинация от полиамид и акрил, вълна и акрил, хлоровлакно и акрил и други. Нашите марки са добре познати на пазара – Сани, Соната, Мания, Романа и други. Партнираме си с фирми от Турция, Румъния и България.

 • услуги

  Александър

  4 години

  Фирма Александър ООД извършва търговия с прежда на едро и дребно. Преждите са с различен състав, подходящи за плетене на ръка или кинкалерия. Разполагаме с едноцветни прежди, както и прежди в различни натурални и свежи цветове. Познати на пазара наши марки са Александър, Мания, Романа, Деси и други. Държим наличност в складове и магазини в София, Ямбол, Бургас и Кюстендил.

 • услуги

  Александър

  4 години

  "Фирма Александър се занимава с търговия с на едро и дребно с прежди от 1997 година. Преждите стават за ръчно плетиво и кинкалерия. Марките прежда, които продаваме са: Мания – 100% акрил Романа – 100% памук Фламенко – 100% полакрил Ира – 100% акрил Наколен – 50% акрил и 50% вълна Деси – 100% вълна В сайта ни можете да откриете информация за още много прежди."