Внимание! Тази обява е с изтекла валидност.

Nutrex amino charger-hydration 399 grams

Nutrex amino charger-hydration се откроява от другите продукти в категорията аминокиселини и BCAA. Не само, че презарежда тялото ви с клинично дозирано количество BCAA, но също така осигурява жизненоважни електролити за оптимална хидратация.

Всяка доза от хранителната добавка Nutrex amino charger-hydration доставя 6 грама BCAA и 500 мг от мощния анти-катаболитен елемент магнезиев глицинат глутамин хелат (MGG). Това е усъвършенствана форма на глутамин, която комбинира глутамин, магнезий и глицин. Той подпомага развитието на мускулите, увеличава и подобрява възстановяването. Добавеният хидратиращ комплекс се състои от усъвършенствани минерали от Albion, които от своя страна позволяват по-добро абсорбиране на ключови електролити. Това помага да се запази интензивността на тренировката дори при най-тежки условия.

Nutrex amino charger-hydration е идеален за консумация по време и след тренировки или по всяко време през деня, когато имате нужда от аминокиселини и електролити. Всички съставки и количества са напълно разкрити на етикета, така че знаете точно какво получавате.

Nutrex amino charger-hydration също така поставя нов стандарт, когато става дума за вкус. Този продукт доставя изблик на екзотични плодови аромати, които са толкова вкусни, че ще искате да се наслаждавате на него през целия ден!

Както вече казахме, Nutrex amino charger-hydration съдържа 6 грама BCAA в съотношение на L-левцин, L-изолевцин и L-валин  2: 1: 1 за оптимален мускулен растеж, възстановяване и ефективност. Освен това съдържа 1 грам от аминокиселината Таурин. Допълването с таурин е показало, че повишава силата, подобрява издръжливостта и подпомага възстановяването. Той също така е ключов регулатор в течно-електролитния баланс.

Nutrex amino charger-hydration съдържа и 746 мг. хелатирани минерали, показващи превъзходна бионаличност и абсорбция без стомашни проблеми. Те помагат за бързото възстановяване на загубените електролити.

Nutrex amino charger-hydration съдържа и 250 мг кокосова вода. Тя съдържа комбинация от натурални електролити, витамини, минерали, микроелементи, ензими и антиоксиданти. Това е един от най-богатите природни източници на електролити.

Начин на приемане: Смесете една мерителна лъжичка от хранителната добавка Nutrex amino charger-hydration с 200 мл. вода. Приемайте между храненията. Когато тренирате, приемайте една доза по време на тренировка или веднага след нея.

Галерия

Nutrex amino charger-hydration 399 grams

Подобни обяви