Внимание! Тази обява е с изтекла валидност.

Nutrex lipo-6 black hers ultra concentrate 60 капсули

Nutrex lipo-6 black hers ultra concentrate е най-силната хранителна добавка за изгаряне на мазнини, специално разработена за жени. Тя е толкова силна, че не трябва да вземате повече от едно хапче. Това е ултра-концентрирано супер мощно хапче, което помага за загуба на мазнини и бързата загуба на тегло.

Nutrex lipo-6 black hers ultra concentrate съдържа клинично тестваната формула Advantra Z®, за която е доказано, че ви помага да увеличите скоростта на метаболизма. За да промените композицията на тялото, е важно да ускорите метаболитната активност на тялото. Уникалната формула на lipo-6 black extreme е разработена за подпомагане на този процес чрез различни физиологични пътища.

Nutrex lipo-6 black hers ultra concentrate съдържа Безводен кофеин (Caffeine Anhydrous). Кофеинът ви позволява да тренирате по-усилено, повишава метаболизма ви, подпомагайки загубата на телесни мазнини. Чрез осигуряване на кофеин в неговата безводна форма, вие получавате чиста и синтетична форма за максимална ефикасност.

Nutrex lipo-6 black hers ultra concentrate съдържа Yohimbine HCl. Тази съставка се добива от кората на вечно африканско дърво, известно като Йохимби. Йохимбин се приема от хора, които търсят мощна енергийна добавка за изгаряне на мазнините. Тази хранителна добавка се категоризира като стимулант поради способността му да увеличава скоростта и освобождаването на адреналин (епинефрин) и норепинефрин в кръвния поток. Увеличените нива на епинефрин и норепинефрин водят до повишена термогенеза и метаболизъм. Това от своя страна, комбинирано с правилното хранене и упражнения води до загуба на мазнини.

Nutrex lipo-6 black hers ultra concentrate съдържа RAUWOLSCINE. Той е известен като алфа-йохимбин и е по-мощен изомер на йохимбин. Неговият механизъм на действие е много подобен на йохимбина, тъй като може да действа като алфа адренергичен антагонист и по този начин да подпомага изгарянето на мазнините. Освен това rauwolscine има същите свойства на афродизиак и подобрение на настроението като йохимбин.

Начин на приемане: Поради изключителната ефикасност на Nutrex lipo-6 black hers ultra concentrate трябва да се спазват стриктно всички указания на етикета. За да изпитате пълната мощ на lipo-6 black hers ultra concentrate, вземайте по 1 капсула сутрин и още 1 капсула следобед. Не приемайте продукта в рамките на 6 часа от сън. Никога не надхвърляйте 2 капсули на ден.

За максимална ефикасност и най-добри резултати Nutrex lipo-6 black hers ultra concentrate не трябва да се приема с храна. Консумирайте най-малко 30 минути преди хранене. Освен това lipo-6 black hers ultra concentrate трябва да се използва на цикли.

Галерия

Nutrex lipo-6 black hers ultra concentrate 60 капсули

Подобни обяви