Внимание! Тази обява е с изтекла валидност.

КЛИМАТИЦИ-БУРГАС,СЛЪНЧЕВИ-КОЛЕКТОРИ,ТЕРМОПОМПИ,ОВИ,ВиК,ЕЛ,KLIMATICI-BURGAS

ТЕРМО СИСТЕМ БУРГАС  ЕООД
Проектиране, Изграждане и Сервиз на Сградни Инсталации
гр.Бургас ул. Вардар 36 тел. 0895410758 ; 0898662308
www.klimatici-kolektori.zona.bg

Фирма Термо Систем Бургас има дългогодишен опит в проектирането, изграждането и сервиза на Сградни инсталации - ЕЛ , ВиК , ОВ. В сферата на Климатизацията фирмата предлага продажба, монтаж и сервиз изключително богата гама климтична техника. Нашите специалисти ще Ви помогнат да направите най добрия избор на климатик.Ние работим с висококачествени материали и инструменти , и не правим компромиси с монтажа на Вашия климатик. Спектърът на предлаганите от нас услуги в областта на сградните инсталации е много обширен , а системите и продуктите ни са с доказано високо качество.Ние непрекъснато се стремим да предлагаме нови възможностти и решения на своите клиенти.
• Продажба , Монтаж и Сервиз на Климатици
• Доставка,Изграждане и Сервиз  на ЕЛ , ВиК ,
• Отоплителни и  Вентилационни Инсталации
• Продажба,Монтаж и Сервиз на Слънчеви Колектори
• Водно Подово Отопление и Охлаждане
• Климатична Техника, работим с едни от най-реномираните марки в този бранш като DAIKIN,CARRiER,TOSHIBA,PANASONIC,MITSUBISHI и др.
Термо Систем Бургас предлага системи за Енергийно-Ефективно Строителство, които се допълват безпроблемно една с друга и по този начин позволяват оптимални енергийни баланси.
Алтернативни енергийни източници - Надеждни системи с Висока производителност
Печелете от слънчевата енергия
• Слънчеви колектори - за подгряване на питейната  вода или подпомагане на отоплението
• Сонди и Колектори за Геотермална енергия - ефективно отопление и охлаждане с геотрмална енергия набавяна директно от земята
• Фотоволтаични модули - за максимално генериране на електричество 
В условията на постоянно изострящя се конкуренция на пазара ,и нарастващите изисквания на потребителите по отношение на качеството,ние  гарантираме  на своите клиенти сигурност,големи предимства,всеобхватна грижа и отлично съотношение цена - качество.Всичко това прaви Термо Систем Бургас един независим и изключително надежден партньор

Галерия

КЛИМАТИЦИ-БУРГАС,СЛЪНЧЕВИ-КОЛЕКТОРИ,ТЕРМОПОМПИ,ОВИ,ВиК,ЕЛ,KLIMATICI-BURGAS
КЛИМАТИЦИ-БУРГАС,СЛЪНЧЕВИ-КОЛЕКТОРИ,ТЕРМОПОМПИ,ОВИ,ВиК,ЕЛ,KLIMATICI-BURGAS

Подобни обяви