Внимание! Тази обява е с изтекла валидност.

Хотел Каза Арт

Бъдете наши гости в нoвият Хотел Каза Арт!

Новият Хотел Каза Арт до Троянският манастир дефинира по един различен начин удоволствието от уикенд и почивка. Арт хотела е уникален по своята концепция, замисъл и изпълнение - симбиоза от изкуство, релакс, природа и фантастична кулинария.

Тематичните стаи на Хотел Каза Арт са вдъхновени от основните сили във вселената – Море, Земя , Слънце, Луна, Въздух, Вятър, Любов. Всяка една е обзаведена с различен интериор и артистични мебели допълващи тематиката.

Чудесно място за семейни празненства, партита или приятен завършек на деня е артистичният ресторант на Хотел Каза Арт. Тук ви очакват нe само традиционни, но и интернационални кулинарни шедьоври. Тематичните стаи интерпретирахме с тематично меню.
Просторната конферентна зала на Хотел Каза Арт предлага бизнес семинари, фирмени презентации и терен за тийм билдинг игри.

Хотел Каза Арт разполага с малък, луксозен Спа кът- сауна, и масажно помещение с разнообразни процедури. Откритият Басейн с външа масажна баня и  летния си бар ще бъде любимо място през топлите слънчеви дни.

Защо тук? Хотел Каза Арт се грижи и за по-различната почивка на своите гости. Мнoгoбройни са спортните активности, културни и природни забележителности във и около Орешак и Троян. Тях допълваме с интересни уъркшопи за цялото семейство.

Имате допалнителни вапроси?Не се колебаите да се свържете с нас! Радваме се да Ви посрещнем лично като специален Гост в една от тематичните стаи на Каза Арт!

Галерия

Хотел Каза Арт

Подобни обяви