Внимание! Тази обява е с изтекла валидност.

унищожаване на инсекти хлебарки, мравки, бълхи, мухи, комари, дървеници,кърлежи,оси

Лицензирана ДДД фирма за борба с вредители, работеща под контрола на РИОКОЗ (ХЕИ).
ДЕЗИНФЕКЦИЯ – унищожаване на патогенни микроорганизми.
ДЕЗИНСЕКЦИЯ – унищожаване на инсекти хлебарки, мравки, бълхи, мухи, комари, дървеници,кърлежи,оси и други насекоми.
ДЕРАТИЗАЦИЯ – унищожаване на вредни гризачи мишки, плъхове и други.
ДЕЗАКАРИЗАЦИЯ - обработка на тревни площи против кърлежи и други.
РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА - предпазване на растенията от болести, неприятели и плевели с най – качествените материали, одобрени от Министерство на здравеопазването, като се съобразим с всички мерки за Вашето здраве и извършим процедурите в най – удобното за Вас време. НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СА:

ЗА ГРАЖДАНИ:
Обработка на жилища, входове, къщи, тавани, мазета, тревни площи и други против хлебарки, бълхи, кърлежи, плъхове, мишки и всякакви други битови вредители.При обработка на общите части във вашият вход можете да се възползвате от преференциална цена за обработка на апартамент до 120 m2. Цената за обработка на един апартамент се определя в зависимост от броя на домакинствата в кооперацията, които желаят да бъдат обработени.

•  от 1 до 9 апартамента – 15 лв./апартамент,
•  от 10 до 15 апартамента – 11 лв./апартамент

ЗА ФИРМИ:
Абонаментни договори и еднократни обработки в съответствие с действащите в страната нормативни документи, регламентиращи ДДД дейностите в Република България.

Абонаментът включва посещение и обработка /дезинсекция и дератизация/ на всички договорирани обекти един път на месец или тримесечие, без прекъсване на Вашия производствен процес съобразно работното Ви време, като даваме гаранция за освобождаване на обектите от вредни насекоми и гризачи.

GSM: 0876896482 / 02 416 94 46 Работно време
07:00 - 23:00
вече и събота и неделя
Цени до 75 кв. м.- 30 лв. / до 100 кв. м.- 0,40 лв. кв. м. / до 300 кв. м. - 0,25 лв. кв. м. / над 300 кв. м. - по договаряне

Галерия

унищожаване на инсекти хлебарки, мравки, бълхи, мухи, комари, дървеници,кърлежи,оси

Подобни обяви